SVT ändrar sig – här är nya glädjebeskedet om ”Bonusfamiljen”

Den svenska tv-serien ”Bonusfamiljen” har gjort succé i SVT.

Nu står det klart att programmet får ytterligare en säsong. Detta skriver Expressen.

Dramaserien Bonusfamiljen hade premiär i SVT våren 2017 med namn som Vera Vitali, Erik Johansson, Petra Mede, Fredrik Hallgren och Marianne Mörck i rollerna.

Programmet gjorde omedelbar succé – och fick ytterligare två säsonger av bara farten.

Men trots över en miljon tittare i snitt, såg det länge ut som att den Kristallen-vinnande seriens tredje säsong skulle bli den sista.

– Just nu finns inga planer på en fjärde säsong av ”Bonusfamiljen”. Men vi stänger inga dörrar i framtiden, sa Anna Croneman, programchef för SVT Drama, då till Aftonbladet.

FOTO: Ulrika Malm/SVT

Bonusfamiljen säsong 4

Nu har SVT dock tvärvänt i frågan. Expressen skriver att kanalen har beställt en fjärde säsong på åtta avsnitt, något som också bekräftas av dramachefen Anna Croneman.

”Bonusfamiljens oerhörda genomslag och den stora kärlek serien får motta från publiken är såklart avgörande för vårt beslut att beställa en fjärde säsong”, säger hon till tidningen och fortsätter:

”Huvudförfattarna har skapat roliga, fina karaktärer som många kan relatera till och serien når därför ut till hela familjer. Det är små skillnader mellan åldersgrupper som ser och gillar ”Bonusfamiljen” och det är unikt! Jag är väldigt glad över att vi kommer kunna erbjuda tittarna en fjärde säsong”.

Några inspelningsdatum har dock inte satts och seriens premiärdatum är därmed ännu inte officiellt.

Dela om du också ser fram emot nästa säsong av Bonusfamiljen!

TV: 10 mest sedda tv-programmen 2018