SVT klippte bort Carina Bergfeldts ord – till kända bedragerskan: ”Kan ni fatta”

Carina Bergfeldt intervjuar storbedragerskan Ingela Jansson i SVT:s talkshow.
Nu avslöjar programledaren orden som kanalen klippte bort.
– Kan ni fatta att den här utsökta räddningen av mig klipptes bort i redigeringen idag? skriver hon på Instagram.

Carina Bergfeldt, 40, är vinterns tv-drottning när hennes egna talkshow tar över fredagskvällarna efter Fredrik Skavlan i SVT.

Journalisten och programledaren bjuder in aktuella gäster till sin studio – och har hittills bland annat intervjuat statsministerparet Löfven, författaren David Lagercrantz med flera.

I fredagens avsnitt gästar avgående Melodifestivalgeneralen Christer Björkman, komikern Jesper Rönndahl, artisten Miss Li samt Ingela Jansson, bilhandlardottern som blev storbedragerska.

– Det blev tårar och skratt och en riktig käftsmäll till acapellalåt framförd av Miss Li. Kul! skriver Carina Bergfeldt på sin Instagram.

Den omtyckta programledaren bjuder ofta tittarna på en inblick bakom kulisserna på succéprogrammet som redan haft över miljonen tittare på fredagskvällarna. På Instagram skriver Carina Bergfeldt om hur det kan gå till när programmet skapas.

Tidigare har hon bland annat avslöjat hur hon tvingats ändra programmet i sista sekund.

LÄS MER: Carina Bergfeldt sätter ner foten mot tittarna – ryter ifrån efter orden om Charlotte Perrelli

I fredagens avsnitt intervjuar Carina Bergfeldt bedragerskan Ingela Jansson som dömdes till fängelse i Etiopien och satt instängd i skräckfängelset Kality i åtta år innan hon benådades och fick komma hem till Sverige. Hon är just nu bokaktuell.

– Jag önskar att jag kunde bli förlåten, av alla som blivit påverkade av mina dåliga val, och framför allt av mina barn som vuxit upp utan sin mamma, säger en tårögd Ingela Jansson i SVT:s ”Carina Bergfeldt”.

Foto: SVT

Här är Carina Bergfeldts räddning som klipptes bort av SVT

Men en del av intervjun klipptes bort av SVT, avslöjar Carina Bergfeldt nu på sin Instagram.

Bergfeldt, som tidigare var SVT:s korrespondent i USA, lade på sin Instagram upp det bortklippta materialet. Där får man se hur Carina rättar sig själv – efter att först ha råkat nämna varumärket ”Baby bell” i samband med att Ingela Jansson förklarar att hon saknat ostarna när hon var fängslad i utlandet.

I och med public service reglemente får tv-profilerna inte göra reklam för olika företag, och Bergfeldt rättar snabbt sig själv när hon förklarar att det finns många andra ostmärken också.

En blomstrande programledare? Foto: SVT

”Björkman är lika SVT-skadad som jag”

Tilltaget får SVT-veteranen Christer Björkman som också sitter i studion och lyssnar, att brista ut i skratt.

”Vi pratar om ost och hon är ute efter en specifik sort. Jag säger namnet, men tillägger ”men det finns många andra bra ostar också, som vi säger på SVT”. Christer Björkman, som är lika SVT-skadad som jag, skrattar hjärtligt”, skriver Carina Bergfeldt i en kommentar på Instagram.

Där hon också – skämtsamt – beklagar sig över att sekvensen klipptes bort innan sändningen.

”Kan ni fatta att den här UTSÖKTA räddningen av mig klipptes bort i redigeringen idag? 😂😂😂 Mina kollegor på redaktionen förstår mig inte som ni gör, kära instagramvänner. Jag är SÅ NÖJD med det här skämtet”, skriver Carina Bergfeldt om sekvensen.

Här kan man se klippet som SVT tog bort från programmet:

Vad tycker du om SVT:s nya talkshow med Carina Bergfeldt? Skriv gärna en kommentar och dela vidare.