SVT:s nya besked efter Pernilla Wahlgrens insjuknande – hon leder Allsång på Skansen ikväll

Pernilla Wahlgren har nyligen spenderat semestern i Palma på Mallorca, där hon umgåtts med dottern Bianca.

I söndags så meddelade dock Pernilla att hon blivit matförgiftad – nu ger SVT sitt besked om vem som ska leda Allsång på Skansen.

Pernilla Wahlgren är den ständigt aktuella artisten, skådespelaren och realitystjärnan.

Ständigt har hon nya projekt framför sig och nu under sommaren så är det förstås Allsång på Skansen som är hennes huvuduppdrag.

Mellan förra tisdagen och denna har Pernilla spenderat tid i Palma på Mallorca. Där har hon unnat sig lite välförtjänt semester tillsammans med dottern Bianca Ingrosso.

Blev matförgiftad

Men i söndags så hände det otänkbara – Pernilla meddelade att hon åkt på en matförgiftning dagen innan, det vill säga i lördags.

Det var troligtvis efter en speciell drink som hon insjuknade.

Återhämtning i dag efter plötslig matförgiftning i går…!
Drack en frosen Margerita på Cappuchino, och det måste varit den som knäckte mig… Hört att sorbet och liknande kan vara känsligt i värmen.
Vilar och dricker vatten på @purobeachpalma .
Sista bilden är innan jag blev dålig , och såg fram mot en trevlig middag nere i hamnen i går kväll…! Det blev ingen middag , kan jag säga…! 
”, skrev Pernilla i ett inlägg på Instagram.

SVT:s besked om kvällen

Efter detta har det varit lite oklart huruvida Pernilla är i skick att leda Allsången på tisdagkvällen. Men nu har SVT kommit med ett besked:

Pernilla mår bra igen och repar för fullt inför morgondagens Allsång”, skriver Matilda Bagge, projektledare och exekutiv producent för Allsång på Skansen i ett meddelande till Hänt under måndagen.

Vilket härligt besked! Vad skönt att du tillfrisknade så fort Pernilla!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev