Tareq Taylors besked om framtiden i SVT:s tittarfavorit – nu berättar han

Foto: SVT

Han kan vinna pris för sin senaste programserie – och är i höst aktuell med en ny storsatsning i SVT.
Samtidigt laddar Tareq Taylor nu för en ny säsong av klassikern ”Trädgårdstider”.
För Nöjeslivet berättar den folkkäre tv-kocken hur inspelningarna går.

SVT:s ”Trädgårdstider” håller just nu på att spelas in – och enligt folkkäre kockprofilen Tareq Taylor kan tittarna förvänta sig ömsom regn, ömsom sol i den kommande programserien.

– Det går jättebra, även om det har varit blött och kallt i dag. Vi har annars haft det varmt och skönt fram till nu. Ja, det blir både lite sommar och höst i programmet, säger Tareq Taylor till Nöjeslivet.

Tillsammans med Pernilla Månsson Colt, John Taylor och Malin Persson kommer han tillbaka i rutan med ny säsong av ”Trädgårdstider”.

– Ja, det blir samma gäng, säger Tareq som är nominerad till två priser på Kristallengalan som sänds i SVT på fredag – Årets livsstilsprogram (”Tareq Taylors matresa” och Årets tv-personlighet.

Han är dessutom aktuell med nya programserien ”Bäst i köket” som har premiär 14 oktober i SVT.

”Trädgårdstider” har sänts under lite olika namn på SVT sedan 2009 och Taylor har varit med ända sedan starten, liksom Månsson Colt. Under den allra första säsongen hade de faktiskt sällskap av nuvarande TV4-profilerna Marie och Gustav Mandelmann. Den sympatiske, brittiske trädgårdsmästaren John Taylor anslöt till SVT-programmet året därpå och sedan 2015 är även inredaren och stylisten Malin Persson en fast del av ensemblen.

Vet ni när programmen kommer sändas?

– Det blir nästa år, och som vanligt tror jag det kan bli där runt påsk.

Vad kan tittarna vänta sig den här gången?

– Vi jobbar vidare på den här platsen och gården och försöker skapa nya, spännande platser vara på. Förhoppningsvis kan vi inspirera till bygge och växthantering, säger Tareq Taylor.

Visst ser vi fram emot nya avsnitt med Tareq och ”Trädgårdstider”-gänget? Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida om du också uppskattar denna moderna tv-klassiker.

Exit mobile version