Foto: SVT

Tareq Taylors tårar hos Carina Bergfeldt – efter orden om dottern: ”Ibland glömmer man bort att…”

Tareq Taylor tvingas avbryta intervjun med Carina Bergfeldt för en kort stund.
Känslorna tar över – och den folkkäre tv-kockens ögon tåras.
– Hon är ju mitt ljus i livet och jag älskar henne och det kan jag aldrig säga tillräckligt mycket, säger han om dottern.

Tareq Taylor, 51, gjorde stor tittarsuccé med egna matprogrammet ”Tareq Taylors matresa” i SVT tidigare i vintras.

Foto: SVT

I programmet reser tv-profilen tillsammans med pappa Seif och sin bror Zafer till pappans hemstad Jerusalem. Där upplever de matkulturen och träffar släkt och vänner.

– Vi är såklart jätteglada och överrumplade över all positiv respons publiken visat för programmet, och det fortsätter strömma in uppmuntrande ord både till oss på SVT och till Tareq med familj, säger projektledare Johan Liljeroth på SVT till Nöjeslivet.

Klart för nya avsnitt med Tareqs matresa i SVT

Samtidigt står det klart att det kommer bli en ny säsong av matresan – men det är oklart var inspelningarna ska ske.

– Det kommer bli en ny säsong av Tareq Taylors matresa, i dagsläget dock osäkert vart resan bär eller när programmet sänds, säger Liljeroth.

LÄS MER: SVT:s avgörande besked om Tareq Taylors matresa – framtiden för programmet

Tareq, som också varit aktuell som kock i ”Stjärnorna på slottet” i samma kanal under vintern, gästar på fredagen talkshowen Carina Bergfeldt.

Tv-programmet sänds fredag 5 mars klockan 21.00 i SVT1 och bland övriga gäster märks artisten Zara Larsson, elitsoldaten och föreläsaren Petra Malm och Jenny Käppe som stals på BB i Chile för att bli adopterad till Sverige.

Tareq Taylors tårar hos Carina Bergfeldt

I en öppenhjärtig intervju med SVT-programledaren berättar Tareq Taylor bland annat om kärleken till dottern. Efter matresan han själv gjorde med sin pappa och bror, menar den folkkäre tv-profilen och kocken att han fått en större förståelse för sin egen roll i familjen.

Foto: SVT

– Jag har nog fått en tydligare förståelse för hur pass viktig papparollen är, eller min roll i förhållande till Ellen. Hon är ju mitt ljus i livet och jag älskar henne och det kan jag aldrig säga tillräckligt mycket. Men ibland glömmer man bort att… Jag kanske också kan vara hennes ledstjärna, säger Tareq Taylor i programmet ”Carina Bergfeldt”.

Tareq stannar upp för några sekunder. Ögonen tåras och rösten darrar till. Carina frågar vad det är som gör honom så rörd i stunden.

Foto: SVT

Hon låter Tareq ta sin tid innan han utvecklar.

– Ibland när man blickar tillbaka på sin egen uppväxt, med det som man själv gått igenom, och så ser man på sina egna barn, när jag ser på min dotter Ellen som är 17, och allt man går igenom som 17-åring. Så har jag bara en sådan enorm beundran för henne. Att någon som är så fantastisk finns i min närvaro, och som jag också är viktig för. Det är stort. Det är stort för mig, säger Tareq Taylor i SVT-programmet.

Foto: SVT

Vilka fina ord av dig, Tareq! Tack för att du delar med dig.

Dela gärna vidare inlägget och skriv en kommentar om du också uppskattar programmet!