Therese Alshammars krav på SVT bakom kulisserna – simstjärnan berättar själv nu efter Mästarnas mästare

Foto: SVT

Therese Alshammar fick lämna ”Mästarnas mästare” efter dramatiska nattduellen.
Nu talar hon ut om äventyret och sin speciella uppgörelse med SVT bakom kulisserna, i en intervju med Aftonbladet.

Det blev simdrottningen Therese Alshammar som åkte ur veckans ”Mästarnas mästare” i SVT.

Efter en dramatisk nattduell mot Fredrik Lindström står det klart att Alshammar får lämna tävlingen.

Foto: SVT

– Det känns helt okej. Jag har fått vara med om jättemycket roliga saker. Det var roligast att träffa folket bakom ansiktena som man sett på tv, och lära känna folk med ganska lika erfarenheter men ändå vitt skilt och få höra deras historier och även få lära känna mycket mer än det man sett tidigare, sade Alshammar i programmet.

Foto: SVT

Nu talar Alshammar ut om det stora dramat – och känslorna bakom kulisserna. Det hela var en tuff prövning för den forna OS-medaljören som gått många hårda strider i bassängerna genom åren.

Men nattduellen i ”Mästarnas mästare” var en annorlunda prövning.

– Momentet i sig är tufft för att det är en så otroligt lång tid som man står där plus att det var sent på kvällen efter en lång dag. Inget för en småbarnsmamma! säger Alshammar till Aftonbladet.

Precis som i alla andra tidigare säsonger gäller det för kombattanterna att hinna sno åt sig den stav som släcks före konkurrenten. I det avseendet lyckades Lindström bäst i avsnittet som sändes på söndagen.

Alshammars speciella krav på SVT

Under inspelningarna har småbarnsmamman haft nära till familjen – vilket SVT:s produktionsteam ordnade i samråd med Alshammar då produktionen i år varit förlagd till Sverige och inte utomlands som tidigare säsonger.

– Min yngsta son är född med ett litet handikapp och sover väldigt dåligt om nätterna. Det är därför jag inte tackar ja till saker för jag vill inte vara borta från min son. Men nu kan jag bo här i huset med de andra deltagarna och samtidigt sova på hotellet med honom, säger Alshammar till Aftonbladet.

Nu återstår att se om hon kan ta sig tillbaka till tävlingen – via SVT Play-programmet ”Mästarkvalet” där hon får tävla mot programledaren Pernilla Wiberg.

Foto: SVT

Vad tycker du om årets ”Mästarnas mästare”? Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida!

Exit mobile version