Tilde de Paula ersätts i TV4:s Efter fem – hon tar över

Tilde de Paula Eby får avlastning i TV4.
Nu meddelas det vem som blir hennes ersättare två gånger i veckan i ”Efter fem”.
Och det är kollegan Henrik Alsterdal som kommer med avslöjandet …

”Efter fem” har direktsänds på eftermiddagarna i TV4 i över ett år nu.

Programledaren Tilde de Paula Eby lämnade Nyhetsmorgon-redaktionen för att i stället bli ansiktet utåt för kanalens nya satsning – som har tagits emot väl av tittarna.

I höst har TV4 fortsatt att satsa på programformatet, samtidigt som flera andra tv-profiler har fått hoppa in för Tilde bland annat då hon haft fullt upp med ”Let’s dance”.

Flera intressanta gäster bjuder programmet på. ”Efter fem” sänds på vardagar mellan 17-18 i TV4.

Nu meddelar kanalen att Anna Brolin, känd från bland annat TV4:s sportsändningar och som programledare för ”Biggest Loser”, kommer in som fast programledare vid två tillfällen i veckan, skriver Expressen. ”Efter fem” sänds som bekant alla veckans vardagar.

Henrik Alsterdal avslöjar – hon kommer avlasta Tilde i Efter fem

Nyheten släpptes först av kollegan Henrik Alsterdal som lade upp en bild på sociala medier där han avslöjade att han nu kommer börja jobba med Brolin.

– Grym långlunch med min nya tv-fru Anna Brolin! I vår är det vi som rattar Efter fem på torsdagar och fredagar, skriver Alsterdal på sin Instagram.

Anna Brolin är nöjd med sitt nya uppdrag – som hon alltså kommer att dela med Tilde de Paula Eby. Brolin leder ”Efter fem” två dagar i veckan i direktsändning i TV4, och kommer därmed att avlasta Tilde som kan vi anta kommer fortsätta sända ”Efter fem” veckans övriga dagar.

– Jag kommer att köra tillsammans med Henrik Alsterdal, främst torsdagar och fredagar, under hela våren. Det känns superroligt, jag tycker att det är Sveriges bästa redaktion och det är ett otroligt spännande och inspirerande program att få jobba med, säger Anna Brolin till Expressen.

Detta blir nog jättebra! Brukar du titta på ”Efter fem”? Skriv gärna en kommentar och dela vidare!

TV: Sveriges TV-historia