Foto: TV4

Tilde de Paula hyllas för sitt klädval i Efter Fem

I ”Efter fem” är programledarna ofta uppklädda inför sändningarna, men ibland är det de mer avslappnade klädvalen som får mest uppmärksamhet.

Under torsdagens program visade Tilde de Paula precis detta och fick många tittare att reagera starkt över hennes stil.

Asså dina jeans Tilde”, skriver en tittare.

”Efter fem” hade premiär på TV4 år 2019 och blev snabbt en tittarsuccé. Redan samma år vann programmet en Kristallen i kategorin ”Bästa nyhets- och aktualitetsprogram”.


Varje dag klockan 17 samlas teamet för att ge tittarna uppdateringar om de senaste nyheterna, tillsammans med engagerande intervjuer – från vanliga svenskar till politiker och kändisar.

Tilde de Paula hyllas för sitt klädval

En av de många programledarna är Tilde de Paula, som är en av kanalens mest omtyckta och erfarna programledare. Men det är inte bara för sin skicklighet som hon hyllas – hon har även en inspirerande klädstil.

Under torsdagens program gjorde Tilde ett vågat klädval genom att satsa på en mer avslappnad look – och det gav resultat. I kommentarerna hyllades nämligen programledaren stort och frågor om var hon köpt plagget strömmade in.

”Asså dina jeans Tilde. Vart har du köpt dom?”, kommenterade en tittare på Efter Fems Instagram.

”Välkomna fina gänget! Tjusigt och snyggt Tilde de Paula med jeans!”

”Jättesnygga jeans Tilde de Paula. Påminner om ett par jag hade på 70-talet. Skulle gärna köpa ett par igen. Vilket märke är det? Var är de köpta?”

En sann stilikon!

LÄS MER:
* Anna Brolins oväntade snuskprat i TV4 – får Axel Pileby att flämta av rodnad
* Tilde de Paulas nya framtidsbesked – bekräftar beslutet med TV4