Tilde de Paulas oerhört ärliga ord – efter att Axel Pileby ersatt henne i ”Efter fem”: ”Han är ju så…”

Förra veckan drog TV4:s populära nyhetsprogram ”Efter fem” igång igen efter sitt sommaruppehåll.

Och under söndagens avsnitt så visade det sig att Axel Pileby ersatte rollen som Tilde de Paula Eby vanligen innehar.

Det var i förra veckan som Efter fem gjorde en efterlängtad comeback i rutan efter ett åtta veckor långt sommaruppehåll.

I programmet så får vi tittare följa med när programledarna guidar oss igenom de mest aktuella och intressanta nyheterna. Innehållet varierar och ämnena kan handla om både högt och lågt.

Man kan säga att det är eftermiddagens motsvarighet till Nyhetsmorgon.

Tidigare är vi vana vid att se antingen Tilde de Paula Eby eller Anna Brolin som huvudsakliga programledarna, medan Henrik Alsterdal, Axel Pileby och Maximilian Artell är där och presenterar nyheterna.

Axel ersatte Tilde

Men under söndagens sändning så hade en förändring ägt rum i programmet. Istället för Tilde de Paula Eby så var det nämligen Axel Pileby som höll i trådarna.

– Han är ju så duktig på det, han är skitgrym, han är jätte jätteduktig. Vi vill ju att man ska få ta större och större ansvar, vi är som en liten familj i Efter fem där alla kan ha olika roller. Det klart man måste få utvecklas i sitt arbete och han är ju så bra på det så det är självklart, har Tilde tidigare berättat för Hänt.

Kära återseendet

I programmet så fick vi även ett kärt återseende – Matilda Boza hade nämligen tagit Axels gamla roll i programmet. Under hösten så kommer hon att vara med i Efter fem under ett par söndagar. Tidigare har hon agerat sommarvikarie i Nyhetsmorgon.

Så härligt att ni är tillbaka i rutan allihopa! Ni är så duktiga varenda en av er!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev