Foto: TV4

Tittarna hyllar Marie Göranzon – efter ”Vilket liv!”

På söndagskvällen fick vi återigen ta del av TV4:s hyllningsprogram ”Vilket liv!” – och denna gång var det skådespelaren Marie Göranzons tur att hyllas.

Så tyckte tittarna om programmet.

Det sista avsnittet för säsongen av ”Vilket liv!” sändes under söndagskvällen. Det var då dags för skådespelerskan Marie Göranzon att göra entré på Oscarsteatern för att där hyllas för sin långa karriär, allt under ledning av Renée Nyberg.

Vi fick stifta en djupare bekantskap med Marie och dessutom kom flera intressanta gäster på besök, däribland Peter Stormare, Britt Ekland, Marie-Louise Ekman och många fler.

Som vanligt blev det ett riktigt toppenprogram fyllt med fina inslag där vi fick lära oss mycket mer om Marie Göranzons liv och karriär. Hon är inte bara en bra skådis – hon verkar dessutom vara en väldigt ödmjuk och snäll person.

Tittarnas reaktioner

När Newsner frågade tittarna på Facebook om vad de tyckte om programmet så responsen mycket positiv. Folk tycks inte få nog av varken Marie Göranzon eller programledaren Renée Nyberg. Det är särskilt en detalj hos Marie som folk uppskattar, och det är hennes varma personlighet.

Vilken härlig kvinna hon är! Bästa ”Vilket liv” hittills!”, skriver er person.

Helt suveränt. Programmet slutade på topp. Välkommen tillbaka René med fler program”, skriver en annan.

Kan ju bara bli bra med Marie så mysig människa och jäkligt bra skådis”, tycker en tredje.

Såå bra Marie är helt underbar”, skriver en fjärde.

LÄS MER:

Tack för ett toppenbra program! Hoppas att det kommer fler säsonger i framtiden! Vilket har varit ditt favoritavsnitt av ”Vilket liv!” denna säsong? Skriv gärna en kommentar på Facebook och berätta!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev