Tittarna kritiserar Robinson efter första tävlingen

Den första tävlingen i Robinson lämnar tittarna rasande.

Foto: TV4

Robinson är tillbaka med ännu säsong och i första avsnittet rivstartas programmet en tuff utmaning. Nu ställer sig dock flera tittare kritiska mot momentet – och menar att det aldrig borde ha genomförts.

Petra Malm är tillbaka i tv-rutan när ännu en säsong av ”Robinson” nu haft premiär. De tävlande har samlats på ön i Filippinerna där de ska ta sig an sin livs största utmaning i hopp om att vinna den ärofyllda ”Robinson”-statyetten.

I det första avsnittet fick vi se den stora förändringen som skett inför höstens säsong. Istället för det vanliga två, är det tre lag som dyker upp till första momentet.

För att avgöra vilka som blir lag nord och lag syd behövde de tre lagen göra upp i en tävling – som nu kritiseras av tittarna.

Tittarna rasar över Robinson-tävlingen

Petra Malm förklarar tävlingen och direkt syns paniken i de tävlandes ögon. De får veta att de ska häng i varsin bur som långsamt ska hissas ner i vattnet. Om någon lagmedlem inte klarade att hålla andan mer eller fick för många kallsupar och bestämde sig för att lämna buren – förlorade hela laget.

Många syntes kämpa med att inte svälja vatten och ett konstant hostande hördes under tävlingens gång.

Och för många tittare var det för jobbigt att titta på, efter programmet fylldes nämligen Robinsons kommentarsfält på Instagram med besvikna tittare.

Första gången jag inte ville titta på en tävling,fruktansvärt jobbigt att se på

Idiotisk tävling…..Att framkalla känslan av att drunkna

Fruktansvärd tävling, känns grym

Tycker Robinson programmet har spårat ut helt denna tävlingen är ju helt horribel

Håller du med om att tävlingen var för extrem? Kommentera gärna på vår Facebook-sida.

LÄS MER:
* Kattis Ahlström tackade nej till att leda Robinson
* Roger Flink borde lämna ”Robinson” omedelbart

Exit mobile version