Tittarna rasar efter Amandas hårda ord i Robinson

Under veckan fick tittarna ta del av premiären av höstens ”Robinson”-säsong, och redan i första avsnittet blev dramatiken hög när Roger Flink fattade ett själviskt beslut och försökte sabotera för sitt lag.

Men det var inte bara Roger som satte sitt avtryck – även Amanda Rivas beteende fick tittarna att rasa.

Höstens säsong av ”Robinson” är nu i full gång, och redan i första avsnittet introducerades flera spännande nyheter. För det första har Petra Malm tagit över programledarrollen efter Anders Lundin, och dessutom tävlar deltagarna inledningsvis i tre lag istället för de vanliga två.

I första avsnittet förklarar Petra att två av lagen kommer att bli lag nord respektive lag syd medan det tredje hamnar i Gränslandet. ”Gränslandet” är en alternativ ö där de förlorande deltagarna får en extra chans att kämpa sig tillbaka till Robinson och det senaste åren har programmen gått parallellt.

Robinson-Roger saboterade sitt lag

Vem som fick den första platsen avgjorde i en tävling där det gällde att hålla sig kvar i en sjunkande bur och undvika kallsupar – och den första att lämnade buren ut kostade sitt lag chansen till en plats i ”Robinson”.

I ett av lagen var det Roger Flink som blev syndabocken och stämningen blev inte bättre när han senare även valde att ta en immunitet för sig själv i en förhandling, istället för att ge en fördel till laget.

När det sedan var dags att utse den sista platsen i Robinson valde han att sabotera för sitt lag genom att först avstå från tävlingen och sedan gömma en pusselbit, vilket tittarna att ryta ifrån.

”Roger förtjänar verkligen inte att vara med i Robinson! Inte nog med att han skicka hela sitt lag till gränslandet han vill ju inte ens tävla i tävlingarna!! Hoppas han åker ut!!”, skrev en tittare på Robinsons Instagram.

Tittarna rasar över Amandas ord i Robinson

Men en annan person som också väckte starka reaktioner från tittarna var Rogers lagkamrat, Amanda Rivas. När Roger avstod från den sista tävlingen höll hon inte tillbaka med att säga vad hon tyckte om beslutet.

– Han vill ju inte tävla, men vi har fem minuters taktik. Jag kommer inte att stå där och övertala Roger utan säger bara: ”Okej, fuck you, bye” och så fokuserar vi som vi kan ta hem det.

Efter att Robinson delade klippet på Amanda har flera tittare tagit sig till kommentarsfältet för kritisera hennes beteende.

Trodde hon skulle vara fett härlig i början bara utifrån bilden men allt hon gör är ju att klaga. Slutar aldrig prata heller.

Tycker Amanda är mer oskön”,

Gillar inte hennes mentalitet, tycker inte Roger ska vara kvar heller, men han har bara otur när han tänker. Amanda är en annan klass.

Vad tycker du om den nya Robinson-säsongen? Kommentera gärna på vår Facebook-sida.

LÄS MER:
Kattis Ahlström tackade nej till att leda Robinson
Roger Flink borde lämna ”Robinson” omedelbart

 

Läs mer om...