Foto: TV4

Tittarna rasar mot Linnea i ”Bonde söker fru”

Brevskrivarna har nu äntligen fått komma hem till böndernas gårdar i Bonde söker fru – nu tycker tittarna till om Linneas agerande i programmet.

Lyssna på Rickard Olssons succépodd här:

Bonde söker fru är programmet där bönder varje år får chansen att söka kärleken i Sveriges kanske största kontaktannons. Denna säsong följer vi mjölkbonden Isak, köttbonden Kristian, mjölkbonden Anders, westernryttaren Göran och mjölkbonden Alma i deras jakt på kärleken.

I det femte avsnittet av Bonde söker fru så fick brevskrivarna äntligen komma hem till böndernas gårdar. Förväntningarna och spänningen var på topp bland alla inblandade.

En av brevskrivarna är Linnea, som åkte med till Isaks gård. Dock var det något som skavde när hon väl kom till gården. De skulle nämligen ta in korna för mjölkning, på vilket Linnea påpekade att hon inte var bekväm med djur.

– Jag är ju lite smått djurrädd då. Och det vet Isak om också. Så jag drömmer inte om något gårdsliv, säger hon i en synk.

Lite märkligt kan tyckas då att hon sökt in till ett program där djur har en naturlig del, vilket också Nöjeslivets krönikör påpekade i en krönika.

Tittarnas åsikter

Efter att programmet sänts så har tittarna tyckt till om Linneas ord.

Ja, man måste nog ha lite känsla för att bo på landet med allt vad det innebär. Annars blir det nog tyvärr svårt”, skriver en person i Nöjeslivets kommentarsfält på Facebook.

Jag tror många vill vara med på TV, klart man skall ha respekt för djuren men inte vara rädd för dom. Det är ju jobb många timmar på dygnet”, skriver en annan.

Vad gör hon där om hon nu inte gillar djur och livet på landet?”, frågar sig en annan.

Vad tänker du om det här? Skriv gärna en kommentar på Facebook!

LÄS MER:

Linnea borde inte sökt till ”Bonde söker fru”

Alma om relationen till de andra bönderna i ”Bonde söker fru”

 

Läs mer om...