Tittarna rasar mot nya bilderna i Robinson – här kan Alexander ha fuskat: ”Föll ju i långt före…”

Finalveckan i Robinson är i full gång och spänningen om vem som vinner hela säsongen är olidlig.

Men i den senaste Robinson-tävlingen så uppmärksammade tittarna ett fusk som kan ha lett till en oförtjänt plats i finalen.

Det är nu bara ett fåtal deltagare kvar som gör upp om den åtråvärda Robinson-statyetten och vinstsumman på en halv miljon kronor.

Omkring 40 dagar har finalisterna spenderat på de filippinska öarna där de kämpat i tävlingar, öråd och mot hunger.

Under gårdagens avsnitt så tävlade Alma, Maureen, Marcus, Olivia, Simone och Alexander i balansgång. Det visade sig vara en ordentlig utmaning för samtliga deltagare.

Efter den första omgången så stod det klart att Marcus och Alexander tog sig till finalheatet, medan tjejerna fick göra upp om vem som skulle behöva lämna Robinson.

Efter den andra omgången så visade det sig att Marcus vann fördelen i kommande tävling och det blev Alma som fick lämna tävlingen.

Robinson 2024
Foto: TV4

Tittarna rasar mot eventuella fusket

Men efter att programmet sänts så har flera tittare reagerat på ett möjligt fusk, vilket tidningen Hänt var först med att rapportera om.

Fusket handlar om att Alexander kastade sig en bra bit för att ta sig till platån, vilket gjorde att han gick om Alma. Om det rör sig om ett fusk eller inte låter vi vara osagt. Men flera tittare anser nu att så var fallet.

Alex klarade ju inte näst sista hindret. Dåligt fusk föll ju i långt före han hann ta i sig in på linjen”, skriver en person på Facebook.

”Hahahahahaaha fan vad dom fuskar i balanshindret då. Inte ens över ordentligt men får fortfarande köra vidare”, skriver en annan.

Tittar man dock närmare så ser man att Alexander har händerna på ribban. Vilket borde innebära att han klarade sig.

Robinson 2024
Foto: TV4

Vad tänker du om det här? Var det fusk eller inte? Skriv gärna en kommentar på Facebook!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev