Foto: TV4

Tittarna reagerar starkt – efter scenerna i ”Robinson”

Realityserien Robinson är inne på sin första vecka för säsongen och redan nu har intrigerna börjat torna upp sig.

Nu säger tittarna sitt om programmet.

Robinson är nu inne på sin 26:e säsong sedan starten 1997, med andra ord kan man konstatera att programmet är en riktig tittarsuccé år ut och år in.

I programmet får vi följa med när ett gäng deltagare ska kämpa om överlevnad i olika lag, där de lever på olika stränder i Filippinerna. Under flera veckors tid får de utstå blod, svett och tårar medan de försöker hålla sig kvar i tävlingen genom att vinna tävlingar och hålla sig väl med alla socialt.

Denna säsong började starkt med tre lag från början istället för två. Efter första tävlingen fick två av lagen kämpa för att inte behöva få en plats i Gränslandet. Deltagaren Roger Flink såg snabbt till att spela fulspel och se till att hans lag förlorade tävlingen, medan han själv satt säker med en amulett.

Ja, redan nu har intrigerna börjat hopa sig och det ska bli väldigt spännande att se hur tävlingen utvecklar sig.

Tittarnas åsikter om programmet

När Nöjeslivet frågade tittarna på Facebook om vad de tycker om Robinson så håller många med om att det tidigt uppstått intriger denna säsong. Flera anser även att programmet blivit sämre med åren.

Ja det är väl som det brukar bli mest. Lite intriger här o där. Men ser alltid programmen. Alltid lite rörigt i början innan man kan skilja på lagen. Följer med spänning”, skriver en person.

Konstaterar att inte är det lika bra som det var från början. Alltså var det bättre förr”. skriver en annan.

Jag tycker det är kul med alla intriger och att det till sist lönar sig att vara lite schysst!”, tycker en tredje.

Vad tycker du om Robinson så här långt? Skriv gärna en kommentar på Facebook och berätta!

LÄS MER:

 

Läs mer om...