Foto: TV4

Tittarna ryter ifrån mot ”Bonde söker fru”

Under onsdagens avsnitt av ”Bonde söker fru” var det dags för bönderna att välja vilka fyra brevskrivare som skulle få följa med till gården. Men det var inte alla som var nöjda över hur valen gick till – nu är det flera tittare som ryter ifrån mot kanalen.

Bonde söker fru” är nu inne på sin 19:e säsong på TV4, och i år får tittarna följa fem kärlekstörstande bönder i jakten på den stora kärleken.

Årets deltagare består av mjölkbonden Isak, 30, från Öland, westernryttaren Göran, 69, från Nykvarn, mjölkbonden Anders, 34, från Näsviken och Alma, 24, mjölkbonde från Mellerud. Vid ett senare tillfälle ansluter också köttbonden Kristian, 29, från Vittinge.

Tittarna rasar efter beslutet i ”Bonde söker fru”

I onsdagens avsnitt var det dags att för bönderna att ta ett tufft beslut – att bestämma vilka från gruppdejten som får följa med tillbaka till gården.

Men under gruppdejterna var det inte alla som fick tid att prata med sin bonde vilket för vissa påverkade deras chanser att få fortsätta träffa bönderna. En som verkade rätt nere över att inte ha fått ensamtid var Ebba, som träffar bonden Isak.

– Du fick ingen ensamtid?, frågar programledaren Linda Lindorff.

– Nej jag tog ingen sådan, säger Ebba och fortsätter:

– Jag hann inte, de var skitsnabba!

Huruvida hon blir vald återstår att se i nästa avsnittet då avsnittet tog slut precis när Isak skulle göra sitt sista val.

Men att alla inte får ensamtid är något som tittarna nu rasar över – och hoppas att programmet ändrar till nästa gång.

Orättvist att inte alla får ”egentid” innan det är dags för val!! Det borde produktionen se till!”, kommenterar en tittare på Newsners Facebook-sida.

Det har jag också reagerat över. Fruktansvärt orättvist.”, instämmer en annan.

Tycker alla skulle få egentid med Bonden. Alla är ju inte lika på och snabba. Och då är det ju en nackdel.”, skriver en tredje.

Vad tyckte du om valen i Bonde söker fru? Kommentera gärna på vår Facebook-sida!

LÄS MER:

 

Läs mer om...