Mimmi i ”Bonde söker fru” kan välja bort Erik på grund av svartsjuka
Mimmi, Bonde söker fru

Tittarna ser rött efter Eriks agerande framför Mimmi – varningsflaggorna efter otäcka beteendet

Årets säsong av ”Bonde söker fru” börjar lida mot sitt slut. Det är inte så lång tid kvar till bönderna måste göra sina sista val.

Efter onsdagens avsnitt kommenterade tittarna att de tyckte se sig en något ändrad dynamik i relationen mellan bonden Mimmi och brevskrivaren Erik – detta på grund av en egenskap hos honom som gjorde sig synlig i programmet.

TV4-succén ”Bonde söker fru” har sänts i Sveriges ända sedan 2006. Redan då ledde Linda Lindorff (då Isaksson) programmet.

Nu är vi inne på säsong 18. Efter det senaste avsnittet, det åttonde för säsongen, börjar det bli hög tid för de tre bönderna att välja vem de vill fortsätta att tillbringa tid med i framtiden.

Det är absolut inget lätt val att göra – särskilt inte med tanke på att de bara lärt känna sina brevskrivare i knappt två veckor, inte över en hel sommar som man lätt kan tro.

Läs mer: Därför tvingas Bonde-Jens till svårt ultimatum – ställs mot väggen av Linda Lindorff

Linda Lindorff
Linda Lindorff leder ”Bonde söker fru” sedan 2006. Foto:TV4

En som hade grov ångest i onsdagens avsnitt var bonden Jens. Eftersom han tidigare tillåtits att ta med sig fem kvinnor hem till sin gård, i stället för fyra som är standard, tvingades han nu i stället att skicka hem två stycken.

”Det gör att han nu måste lida lite extra. Han kan inte fortsätta dejta fem stycken, det är ohållbart. Det här blir jobbigt och känslosamt men också helt nödvändigt” skriver Linda Lindorff på sin blogg.

Mimmis dilemma med Erik

Den enda kvinnliga bonden i år är köttbonden Mimmi Åsenius, som bor på Öland.

Hon håller nu alltså på att välja vilken karl hon vill dela sin framtid med. En av de stora tittarfavoriterna hittills har varit brevskrivaren Erik Svensson från Falkenberg.

När Nöjeslivet bad sina läsare att kommentera vad de tyckte efter onsdagens program var det många som skrev att de tror att Mimmi kommer att välja honom, men samtidigt finns det vissa orosmoln.

Tittarna upplevde nämligen att de fick se en ny sida av honom nu. Han visade upp en egenskap som de flesta inte tycker inte är så attraktiv.

Hoppas Mimmi inte tar Erik, han visa mycket svartsjuka i kväll. Någon av dom andra två ska hon välja, min åsikt”, skriver en person på Nöjeslivets Facebook-sida.

Bonden Mimmi. Foto: TV4
Erik Svensson, Bonde-söker fru
Brevskrivaren Erik Svensson. Foto: TV4

Tycker Erik verkar svartsjuk och det tror jag inte Mimmi gillar alls”, skriver en annan.

Eriks blickar skriker svartsjuka”, kommenterar en tredje.

Så spännande att se fortsättningen av ”Bonde söker fru”. Nu är snart finalen nära.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev