Tittarna ser rött efter Farmen – detaljen i tävlingen som förstör allt: ”Glappkäftar”

Av de som följer Farmen så har vissa tittare TV4 Plus medan andra följer seriens ordinarie sändningar. Detta har lett till att en del tittare spoilar veckans avsnitt för andra.

Nu rasar flera tittare i TV4:s kommentarsfält på Facebook.

TV4:s omåttligt populära realityserie Farmen är inne på sin sjuttonde säsong sedan starten 2001. Man kan med andra ord konstatera att det är ett programkoncept som verkligen fungerat.

I serien får vi följa ett gäng deltagare som får leva på en gård med gamla tiders levnadsstandard. Samtidigt ska de kämpa för att hålla sig kvar i tävlingar och samtidigt kämpa för att lyckas komma överens med varandra.

Denna säsong lider nu mot sitt slut och vi är nu inne på finalveckan av programmet. En handfull deltagare är kvar och tävlar om en halv miljon kronor.

Därför ser nu tittarna rött

Men en del tittare är besvikna över att så många andra tittare väljer att ”spoila”, eller avslöja, vad som händer i veckans avsnitt.

Det är nämligen de tittare som betalar för TV4 Plus som har möjlighet att se betydligt fler program framåt än de som väljer att följa serien dag för dag.

Och det är inte minst i kommentarsfält på sociala medier som folk tenderar att avslöja vad som händer längre fram i serien – till andra tittares frustration.

Senast när TV4 postade ett inlägg på Facebook som länkar till ett klipp så satte diskussionerna i kommentarsfältet igång där det spoilas för fullt vad som händer längre fram i veckans program.

Synd att det måste finnas glappkäftar som måste spoila för oss som INTE sett HELA VECKAN”, skriver en person i kommentarerna.

Trist när folk som har tillgång till tv4plus spoilar”, skriver en annan.

Är det nödvändigt att berätta när alla inte sett det? Tycker det är dåligt att göra så”, skriver en tredje.

Håller du med om kritiken kring att vissa med TV4 Plus spoilar programmet? Skriv gärna en kommentar på Facebook!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version