Tittarna tokhyllar Henrik Dorsin – efter draget med Renée Nyberg i Vilket liv!: ”Helt fantastiskt”

Underhållningsprogrammet Vilket liv! hade äntligen säsongspremiär under söndagen.

Ny hyllas programmet stort av tittarna.

I programmet Vilket liv! får vi följa med när några av våra mest folkkära personer ska hyllas på scen.

I den förra säsongen fick vi se när bland andra Björn Skifs, Suzanne Reuter och Tommy Körberg hyllades för sina insatser i karriären.

Under gårdagen var det dags för säsongspremiär av programmet – och som vi har längtat!

Henrik Dorsin var den kändis som var först ut att hyllas på Oscarsteatern för säsongen. Vilken helkväll det blev!

Artikeln fortsätter efter bilden.

Henrik Dorsin och Renée Nyberg
Foto: TV4

Han har genom åren gjort sig känd med Grotesco-gänget och har spelat i allt från revyer till filmer. Kort sagt så finns det mängder som Henrik Dorsin förtjänar att hyllas för.

På söndagskvällen fick vi över en timme med stjärnan där han under ledning av Renée Nyberg fick ta emot hyllningar av bland annat familj och vänner. Vi fick se sångnummer och mycket annat när stjärnan fick sig en återblick av guldkorn ur sitt liv.

Tittarna hyllar programmet

Och frågar man tittarna så är det tydligt att de också gillade programmet. På sociala medier har folk uttryckt sina hyllningar till programmet. Och inte minst är det just Renée Nyberg och Henrik Dorsin som hyllas för sina fantastiska personligheter.

Vad kan egentligen gå fel när det är Henrik Dorsin som är gäst och huvudperson. Fantastisk kväll och som jag skrattat. Tack för ett fantastiskt program ❤️🥰”, skriver en person på Facebook.

Helt fantastiskt. Vilket fint program som hon satt ihop. Undra på att hon vann Kristallen. Underbara Henrik 👏👏👏💕”, skriver en annan.

Så fint och härligt program, bästa jag sett på länge 👏😍”, skriver en tredje person.

Stort tack för ett underbart program Renée och Henrik! Det ska verkligen bli spännande att se vilka andra gäster du har till oss nästa vecka!

Vad tyckte du om programmet? Skriv gärna en kommentar på Facebook!