Tittarna tycker inte att Filip Lamprecht borde vinna ”Sveriges Mästerkock VIP” – Tone Sekelius är favoriten

Filip Lamprecht och Tone Sekelius står som finalister i Sveriges Mästerkock VIP.

Ikväll gör det upp om mästartiteln – här är tittarnas favorit.

Sveriges Mästerkock VIP närmar sig finalen och ikväll gör de slutliga finalisterna upp om vem som är den bästa matlagaren.

Under säsongen har vi fått följa med på en kulinarisk resa där de tävlande som startade under denna säsong var: Hollywoodfrun Maria Montazami, artisten och mångkonstnären Dominika Peczynski, skidskytten Magdalena Forsberg, sångaren och skådespelaren Anders Ekborg, entreprenören Filip Lamprecht, TV4-reportern Marcus Noterius, artisten och programledaren Tone Sekelius samt ”Gift vid första ögonkastet”-deltagaren Arvid Stark.

I finalen står det nu mellan Filip Lamprecht och Tone Sekelius. Det är två personer som verkligen har imponerat på både juryn och tv-publiken med sin energi och kämparglöd.

Tittarna hoppas på Tone

När TV4 slängde ut frågan på Facebook om vem som de tror vinner finalen så är det tydligt att det finns en favorit bland tittarna.

Sveriges mästerkock VIP
Foto: TV4

Även om både Filip och Tone är väldigt omtyckta så är det flera som håller tummarna för Tone, inte minst för att Filip redan vunnit flera andra tävlingsprogram så som Let’s dance och Hela kändis-Sverige bakar.

Vore roligt om Tone vann…Filip har ju vunnit flera andra tävlingar..men den som lagar bästa maten bör ju oavsett vinna”, skriver en person i kommentarerna på inlägget.

Tycker Filip har setts och hörts en aning mycket i många tävlingsprogram nu, nog för att han är duktig men Tone är absolut lika bra därför håller jag på henne ! Hoppas domarna ser vad de båda presterar och inte går efter ”kändisskap”!”, skriver en annan.

Tone har varit så bra genom hela serien o är även sååå charmig, hoppas hon står som segrare i finalen”, skriver en tredje.

Vem hoppas du vinner finalen i kvällens Sveriges Mästerkock VIP? Skriv gärna en kommentar på Nöjeslivets Facebook och berätta!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev