Tittarnas hyllningar till Benjamin Ingrosso – gör succé med nya matshowen: ”Det här behöver vi nu”

Matglädje, musik och god stämning.
Det är Benjamin Ingrossos, 23, recept på tv-succé.
Nu hyllas den unge artisten för sitt nya program på TV4.

Han gjorde succé redan i höstens ”Så mycket bättre”. Nu fortsätter tv-sagan om Benjamin Ingrosso.

Förra veckan hade artistens första egna tv-program ”Benjamin’s” premiär i TV4. I matshowen bjuder han in gamla och nya vänner till middag. Djupa och engagerade samtal varvas med mat som får smaklökarna att jubla, massvis av skratt och förstås en hel del musik.

Foto: TV4

På måndagen sändes det andra avsnittet i tv-rutan och då gästades Ingrosso av komikern Per Andersson, mångsysslaren Carolina Gynning, artistkollegan Danny Saucedo samt skådespelarmorbrorn Linus Wahlgren.

Och tittarna ger den nya matshowen tummen upp.

Många av Nöjeslivets läsare hörde av sig efter programmet på måndagskvällen – och hyllade Ingrossos program.

”Det här behöver vi nu! Skratt, mat och sång. Känns nästan som att man är med själv”, skriver en tv-tittare på Nöjeslivets Facebook-sida.

”Du är bara så mycket bättre, vilka gäster och så lättsamt och hjärtligt. Som vi behöver i denna pågående tid, man rycks med i ert skratt o man nästan känner matdoften i rutan. Fortsätt att vara den spralliga och musikaliska Benjamin, älskar det”, skriver en annan tittare i kommentarerna.

Vilket underbart program ni bjuder på ❤️ Tack för glädjen i dessa tider, Benjamin med vänner! 💖👍Vad tycker ni om nya matshowen "Benjamin's"?

Posted by Nöjeslivet on Monday, March 1, 2021

Många tv-tittare väljer att lyfta fram den goda stämningen som programmet och profilerna sprider.

”Tycker om programmet för att det inte är så tillgjort bara roliga kompisar som umgås och har kul”, skriver en tittare.

”Känner mig som en liten fluga på Benjamins vägg och tjuvtittar. Njuter och ler till fullo. Suveränt bra jobbat”, skriver en annan.

Flera blir också inspirerade och vill testa Benjamins recept.

”Bra program, ungdomligt, lättsamt, glatt, god mat, sång och glädje. Din mat ser god ut måste försöka testa”, skriver en av Nöjeslivets läsare.

”Fantastiskt och underbara gäster och denna härliga spontanitet med suveräna Per Andersson, blir bara bättre och bättre”, skriver en annan.

Foto: TV4

Benjamin Ingrossos känslosamma ord till tittarna

Efter att det första avsnittet av matshowen sänts i TV4 förra veckan tackade Benjamin Ingrosso tittarna. Han hade redan då nåtts av hyllningarna och valde att ta till Instagram för att skriva ett personligt meddelande till tittarna.

”Försökt att ta in alla kommentarer från gårdagens program!! Helt tagen! TACK TACK TACK!!!! Är helt överväldigad av alla fina saker ni skriver! Fan vilken lättnad!!!”, skrev Benjamin.

Här visar Benjamin hur man gör hans bästa carbonara:

Visst är det härligt med tv-program som sprider matglädje, sång och härlig energi i dessa pandemitider? Skriv gärna en kommentar om vad du tycker om programmet och dela inlägget vidare på Facebook!

Foto: TV4