Foto: TV4

Tittarnas ilska – efter Jenny Strömstedts beslut att jobba när hon var hes

Efter att Jenny Strömstedt dök upp i TV4-studion och Nyhetsmorgon med en hes röst riktar nu tittarna skarp kritik mot programmet.

Under lördagen var det i vanlig ordning dags för Nyhetsmorgon i TV4 och många svenskar satt bänkade för att följa sändningen. Men allt var inte riktigt i sin ordning, i alla fall inte för programledaren Jenny Strömstedt som hade en riktigt hes röst.

Hon fick som tur var uppbackning av Matilda Boza som fanns till hands för att stötta när rösten inte räckte till.

”Två är bättre än en! Jenny och hennes röst får lite uppbackning av Matilda denna lördag,” skrev Nyhetsmorgon på sin Instagramsida inför sändningen.

Kritiken efter draget i sändning

Men i kommentarsfältet var det många som reagerade på att Jenny jobbade trots att hon inte lät helt frisk. Något som vissa riktade kritik mot.

”Att säga att man inte känner sig sjuk tyder på dålig självinsikt särskilt när det hör lång väg hur hon hostar och snörvlar. Att stanna hemma och inte sprida smitta är det viktigaste i förkylningstider,” kommenterar en person.

”Älskar Jenny men idag borde hon varit hemma jobbigt att lyssna på den hesa rösten o smitta 2a onödigt..har själv just haft kraftig covid med komplikationer o lät ungefär likadan..då går man ej ut bland folk 1a veckan o smittar vidare..håll dig hemma o kurera dig Jenny de 2a klarar utmärkt hålla ställningarna så länge,” skriver en annan.

”Har ni funderat på vilken smittorisk ni utsätter gäster och medarbetare för?
Känns inte som ett bra exempel att sätta i dessa tider. När man är sjuk ska man hålla sig hemma för sin skull och andras. Krya på dig Jenny!,” kommenterar en tredje och en fjärde skriver att:

”Såå bra men varför var Jenny där???”

Vad tänker ni om det här? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev