Tittarnas krav på TV4 – starka reaktioner efter gästens agerande i ”Tilde”: ”Aldrig sett…”

Tilde de Paula Eby

Foto: TV4 & Instagram

Nu återstår det bara ett avsnitt av sommarens nya talkshow ”Tilde” på TV4.

Men redan nu önskar flera tittare att programmet lever vidare i framtiden.

”All heder till dig”, skrev en nöjd tittare efter fredagens program på Nöjeslivets Facebooks-sida.

Under fredagen var det åter dags för nya gäster att ta plats i Tilde de Paula Ebys rosa soffa på Junibacken i Stockholm. På kvällens gästlista stod flera intressanta namn.

Först ut att intervjuas var Mia Skäringer Làzàr som är förutom hennes uppmärksammade litterära verk, nu även är aktuell med ett kommande album som artist. Dessutom gästades talkshowen av journalisten Johar Bendjelloul och Jonas Gardell.

Den sistnämnde, skådespelaren och författaren, verkar minst sagt populär bland tittarna. Efter programmet var det nämligen flera som uttryckte sin glädje över Jonas Gardells medverkan.

”Aldrig sett programmet förut. I kväll såg jag eftersom Jonas Gardell skulle medverka, älskar den mannen”, kommenterade en tittare efter programmet på Nöjeslivets Facebook-sida.

”Jonas Gardell var det var det bästa”, skrev en annan.

”Bra o viktigt att Jonas G var med!”, skrev en tredje.

Närmar sig slutet

Under sommaren har programmet ”Tilde”, hos många, växt till en fredagstradition. Trots delade åsikter om programmet verkar fler och fler ha fastnat för samtalen som leds av den rutinerade programledaren Tilde de Paula Eby.

Men för alla de som inte får nog av TV4:s nya talkshow kommer här ett aningen dystert besked. Förra veckans avsnitt av talkshowen ”Tilde” var nämligen det femte i ordningen – vilket innebär att du nu bara återstår ett program innan programmet tackar för sig. I alla fall för den här gången.

Hos många verkar programmet ha gått hem och flera hoppas nog på att Tilde återvänder med sin talkshow i framtiden.

”Bra som sedvanligt är med trevliga gäster samt fina intressanta samtal om livet”, skrev en tittare på Nöjeslivets Facebook-sida efter programmet.

”Tilde, du är underbar. Du får ihop så passande personer. Önskar du får fortsätta med ”TILDE” ett jättebra program. All heder till dig”, kommenterade en annan.

”Jag önskar att du kunde fortsätta ditt program inne i studion nu i höst, en mycket trevlig start på helgen”, skrev en tredje.

Hur det blir med en fortsättning av programmet är ännu oklart. Klart är i alla fall att Tilde, bara dagar efter säsongsavslutningen, återgår till jobbet med höstens TV4-succé ”Efter fem”.

”Efter fem” är tillbaka i TV4 den 16 augusti.

Foto: TV4

Håller ni med? Vill ni se mer av ”Tilde” i rutan? Lämna gärna en kommentar på Facebook!

Exit mobile version