Tittarnas ord om Tilde de Paula Eby – hårda anklagelsen efter uppträdandet: ”En kopia”

TV4:s talkshow ”Tilde” är i full gång.

Men efter två avsnitt råder det delade åsikter bland tittarna kring programledaren Tilde de Paula Eby.

”Tack för att du valde rätt yrke”, skrev en tittare på Nöjeslivets Facebook-sida i samband med fredagens program.

Under fredagen välkomnade Tilde de Paula Eby, 48, återigen tittarna tillbaka till Junibacken, Stockholm – platsen för hennes alldeles egna talkshow ”Tilde”.

I strålande solsken visade den svenska sommaren upp sig från sin bästa sida under fredagskvällen. Gästerna var på plats och när Tilde de Paula Eby, 20.00, drog igång programmet var det bäddat för en kanonkväll.

Tilde de Paula Eby
Foto: Magnus Ragnvid/TV4

Flera gäster på plats

Under kvällen gästade bland andra, regissören Lasse Hallström med dottern Tova Hallström. Även Anna-Clara Asplund, mor till försvunne Johan Asplund, deltog i programmet och delade med sig om smärtan över att den dåvarande 11-årige sonen spårlöst försvann för 40 år sedan.

Just Anna-Claras starka berättelse uppmärksammades lite extra bland flera tittare.

”Jättebra, starkt idag med försvunna Johan”, skrev en på Nöjeslivets Facebook-sida.

Även författaren Camilla Läckberg gästade programmet där hon öppet pratade om sina nya framgångar och kritiken hon får möta.

Detta var det andra avsnittet i ordningen av programmet ”Tilde”. Efter premiäravsnittet handlade många reaktioner om programledaren Tilde de Paula Ebys insats.

Det riktade strålkastarljuset mot den rutinerade programledaren delade tittarna i två läger. De som gillar henne och de som helst hade sett någon annan vid rodret.

Tilde de paula Edy
Foto: TV4

Starka reaktioner

Efter fredagens avsnitt går det att konstatera att situationen är sig ganska lik. På Nöjeslivets Facebook-sida var flera långt ifrån nöjda.

”Känner att det blir för mycket av denna programledare. Det finns andra som inte får samma chans”, skrev en tittare.

”Tycker hela programmet är en kopia av svt med Carina Bergfeldt. Carina är bättre programledare”, skrev en annan missnöjd tittare.

Tilde hyllas

Men långt ifrån alla höll med. Flera av tittarna var snabbt framme med hyllningar riktade mot den 48-åriga programledaren.

”10 poäng .Du är sååå bra Tilde”, kommenterade en person.

”Tilde du är så professionell och har intressanta gäster. Ser fram mot nästa fredag. Tack för att du valde rätt yrke!”, skrev en annan.

”Mycket bra och hon är duktig. Får dock gärna ”dämpa” sig lite så hon hinner stanna upp när en gäst plötslig talar om sådant som man inte förväntar sig. Jag hade gärna hört mera om Lasse H.s andlighet. Men det kanske kan bli ett eget program”, skrev en tredje.

Vi tycker att det är så kul att programmet är i full gång! Vad tycker ni om fredagens program? Lämna gärna en kommentar på Facebook!