Tittarnas oro efter bilderna på Tina Nordströms öga – nu ger matdrottningen lugnande besked

En blåtira under ögat oroade tittarna.

Nu ger omtyckta matdrottningen Tina Nordström lugnande besked på sin Instagram.

Den folkkära tv-kocken Tina ”Mat-Tina” Nordström har varit dubbelaktuell i TV4 under våren. Som programledare för såväl ”Sveriges yngsta mästerkock” som ”Hela kändis-Sverige bakar” har Tina spridit matglädje till alla tv-tittare under denna mycket speciella vår 2020.

Foto: Johannes Jansson / Wikimedia commons

Även på nätet brukar den glada skånskan lägga upp tips och tricks från köket. I förra veckan tipsade hon om en magisk och okomplicerad sallad på sitt Instagram-konto @mat_tina, där hon lägger ut mycket matnyttiga recept.

I videoklippet kunde tittarna se att Tina fått en liten blåtira under sitt högra öga – och detta väckte så klart frågor hos många av tittarna i kommentarsfältet.

”Vad har hänt med ditt öga? Inte fått stekpannan dit när du har gräddat pannkakor?”, skrev exempelvis en tittare i kommentarerna till videoklippet.

”Tina du är vår bästa matexpert. Undrar såklart oxå vad du gjort på ögat 😢”, skrev en annan.

Nu svarar Tina och ger lugnande besked.

I ett svar till kommentarerna på Instagram förklarar Tina:

”Sprang in i min 14 -åriga sons armbåge 😊😂”, skriver Tina som svar till alla som undrat.

Vid sidan om kokböcker, tv-medverkan och annat driver ”Mat-Tina” också en Youtube-kanal som man kan prenumerera på här. I det här klippet delar hon med sig av ett smarrigt recept för fylld köttfärslimpa med ajvar och gräddost:

Kommer du också att sakna Mat-Tina i tv-rutan nu när programmen är slut? Då kan man alltid se hennes härliga recept på Youtube i stället!

Skriv gärna en kommentar och hylla denna fantastiskt härliga tv-kock, som sprider så mycket glädje till oss genom rutan i dessa märkliga coronatider!