Tittarnas starka reaktioner – efter Pernilla Wahlgren beteende framför Renée Nyberg: ”Hon är otroligt…”

Under söndagen så var det Pernilla Wahlgrens tur att få hela sitt liv presenterat i TV4:s ”Vilket liv!”.

Programmet har skapat kraftiga reaktioner hos tittarna.

På söndagskvällen sändes det andra avsnittet för säsongen av TV4:s populära hyllningsprogram ”Vilket liv!”.

Förra veckan fick vi se när Tomas Ledin hyllades för fullt på Oscarsteatern i Stockholm. Det bjöds på mängder av guldkorn från hans långa karriär samt en och annan hälsning från familjemedlemmarna.

Nu senast var det Pernilla Wahlgrens tur att ta plats i soffan hos Renée Nyberg. Vi som tittade fick reda på mer om Pernillas långa och spännande karriär, och det var nog många av oss som fick en annan bild av Pernilla.

Det bjöds på mängder av shownummer och historier, en av höjdpunkterna var det gripande ögonblicket då pappa Hans Wahlgren dök upp i ett klipp för att ge en hälsning till Pernilla. Hans Wahlgren lämnade jordelivet den 10 maj i år.

Tittarnas tankar om programmet

När Nöjeslivet ställde frågan till tittarna på Facebook om vad de tyckte om programmet så är reaktionerna starka och samstämmiga.

Även i kväll så glänste Pernilla. Nu hoppas jag att folk förstår hur mycket denna fantastiska kvinna har arbetat för att komma dit hon nu är. Henne kan man inte se för mycket av. Så tack Pernilla för ännu en fantastisk kväll”, skriver en person.

Mycket bra! Mycket skratt och en del tårar där man blev berörd på olika sätt!”, skriver en annan.

Helt klart toppen! Absolut bland dem bästa. Det tjatas om för mycket Wahlgrens, men titta på detta så förstår man och upptäcker dessutom hur mycket Pernilla har varit med i inom musik och teater mm. Hon är otroligt duktig, inget annat kan sägas”, skriver en tredje.

Tack för ett helt fantastiskt program Pernilla, Renée och alla andra inblandade!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev