Tittarnas stora glädje – efter nya beskedet om TV4-profilen Anders Pihlblad

Här gör Anders Pihlblad comeback i Nyhetsmorgon.
Beskedet får tittarna att jubla.

Han är en av TV4:s klarast lysande stjärnor. Anders Pihlblad, 53, är den karismatiske journalisten och programledaren som verkligen kan konsten att intervjua. Under årens lopp i kanalen har han ställt politiker mot väggen, men också träffat flera av våra allra största artister och skådespelare.

Pihlblad är sedan 2012 gift med TV4-kollegan Henrik Alsterdal, 42.

Paret har nyligen varit på semester tillsammans och har därmed också haft ett uppehåll i tv-rutan. Här poserar de två tittarfavoriterna tillsammans i solskenet.

Men på fredagsmorgonen möttes tittarna av Pihlblads glada leende i Nyhetsmorgon igen. Då ledde han direktsändningen tillsammans med Jenny Alversjö, 47. Under programmet intervjuade duon bland annat buskisstjärnorna Stefan och Krister. Dessutom bjöd ”Sveriges mästerkock”-profilen Wichudaporn Chaiyasaeng på inspiration från det thailändska köket.

Att Pihlblad under fredagen gjorde comeback har verkligen fått tv-tittarna att jubla. Det märks inte minst i kommentarsfältet på Nyhetsmorgons sociala medier.

”Vilken uppställning”, skriver en nöjd tittare i kommentarsfältet.

”Kul att du är tillbaka Anders. Välkommen hem”, skriver en annan tittare.

Många vill önska Pihlblad välkommen hem till tv-studion. Han verkar ha varit minst sagt saknad av tittarna.

”God morgon så kul att se Anders välkommen åter”, skriver en förtjust tittare.

”Välkommen tillbaka Anders. Hoppas semestern varit super bra”, skriver en tittare.

”Välkommen tillbaka Anders.. Den bästa. Har sett att du haft det bra på finaste Gran Canaria”, skriver en uppmärksam tittare som uppenbarligen följt Pihlblads egna privata uppdateringar i sociala medier från den soliga semestern.

Foto: TV4

Nu önskar vi Anders Pihlblad en god fortsättning på det nya året! Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida!