Foto: Johan Halsius/Monkberry/SVT

Titti Schultz upptäckt bakom kulisserna hos Carina Bergfeldt – som tittarna inte får se i SVT

Hon är Sveriges mest omtyckta programledare i radio för andra året i rad.
Nu kliver Titti Schultz in framför tv-kamerorna i Carina Bergfeldts talkshow.

Titti Schultz, 49, tog över populära radioprogrammet ”P4 Extra” efter Lotta Bromé 2018. Sedan dess har programledaren hyllats stort av lyssnarna – och i december belönades hon med prestigefyllda priset Årets radioprogramledare på Guldörat-galan. Detta efter att ha blivit framlyssnat av lyssnarna.

Den rutinerade radioprataren med rötterna i Gävle kunde ta emot priset för andra året i rad – och var förstås väldigt glad efteråt.

– En helt omvälvande upplevelse. Jag har skrattat och gråtit. Jag är omåttligt stolt. Att tilldelas ett pris för att du som lyssnar röstat. På mig. Tack. För att jag får vara ditt sällskap. För världens bästa jobb. För förtroendet. Nu kör vi!!!, skrev Titti Schultz på sin Instagram efter galan i vintras.

Hon har genom åren gjort sig känd som en nyfiken intervjuare som alltid ställer intressanta frågor till sina radiogäster, men alltid behandlar sina gäster med respekt.

Nu får hon själv sätta sig i intervjustolen – när SVT-programledaren Carina Bergfeldt bjuder in Schultz till sin egen talkshow på bästa sändningstid under fredagen. Titti Schultz är veckans gäst i det populära programmet, tillsammans med Melodifestivalaktuelle Anders Bagge, programledaren och artisten Gina Dirawi samt bordtennisspelaren och VM-silvermedaljören Truls Möregårdh.

Foto: Johan Halsius/Monkberry/SVT

Titti Schultz härliga upptäckt i kulisserna på SVT

I samband med inspelningen av programmet har Titti Schultz bjudit sina följare i sociala medier på en tur bakom kulisserna på SVT.

– Jag minns inte riktigt vad som blev sagt, vart samtalet tog vägen, vet inte vad som kommer med…men det var väldigt trevligt! skriver hon på sin Instagram story om intervjun med Bergfeldt.

Foto: Instagram story/@tittischultz

Samtidigt passar hon på att avslöja en skillnad mellan Sveriges Radio och SVT. Titti Schultz antyder att logen bakom kulisserna på Carina Bergfeldts talkshow var fylld med godsaker.

– TV-logen. Sånt här existerar inte i radiovärlden! De fick släpa ut mig ur logen när det var dags för inspelning, skriver den humoristiska radioprofilen som alltid har nära till skratt.

På bilden kan vi bland annat se hur Bergfeldt dukat upp med frukt, choklad och mineralvatten för Titti Schultz skull – men även ett fång vackra tulpaner.

Foto: Instagram story/@tittischultz

”Carina Bergfeldt” sänds på fredagen klockan 21.00 i SVT1.

Foto: Johan Halsius/Monkberry/SVT

Vad tycker du om programmet? Skriv gärna en kommentar.