TV4 avslöjar detaljen hos Steffo Törnquist i ”Nyhetsmorgon” – som fick tittarna att reagera

Semestertiderna har gått mot sitt slut och hösten står bakom hörnet och väntar på att få starta.

Det betyder också att programledarna i Nyhetsmorgon är tillbaka i studiosofforna. 

Men Steffo Törnquists detalj i TV får tittarna att reagera och nu avslöjar TV4 anledningen.

Folkkära duon och programledarparet Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist är tillbaka i Nyhetsmorgon efter sin semester. De ser utvilade och redo ut för en höst full med nyheter och nya jobb, och tittarna kunde inte vara lyckligare över att ha Jenny och Steffo tillbaka i tv-rutan.

Inte bara är de varmt välkomna tillbaka, utan många älskar verkligen det här paret i tv.

”En god kopp kaffe ☕ och nyhetsmorgon med er 💕 det är bara den mysigaste morgonen 👌”, skriver en tittare i kommentarerna på Instagram.

I början på augusti kom Soraya Lavasani och Jesper Börjesson tillbaka till Nyhetsmorgon och även då var reaktionerna starka och glada från tittarna. I söndags återvände även Maria Forsblom och det ser ut att vara full styrka tillbaka på de flesta jobb nu när september-månad är igång.

”Måste Steffo ha…”

Steffos comeback hyllas av tittarna, men flera har nu reagerat på hans utstyrsel.

”Ni två är så härliga! 😍 Men måste steffo ha solglasögon på sig, man ser ju inte hans ögon?”, skriver en följare på Instagram.

Nu avslöjar TV4 vad Steffo egentligen har på sig och svarar i kommentarerna angående ”solglasögonen”.

”Tror inte att han måste men han kanske är ljuskänslig. Tror inte heller att det är solglasögon utan hans vanliga glasögon som har fotokromatiska glas. Dvs att de ändrar färg beroende på ljuset”, svarar TV4.

Uppskattar du också att Jenny och Steffo är tillbaka i Nyhetsmorgon? Sprid då detta vidare på Facebook för att göra en hälsning till dem.

Video – 10 mest sedda TV-programmen: