TV4 lägger ned tittarfavoriten med Tilde de Paula Eby – trista anledningen bakom: ”Vi bestämde…”

Tilde de Paula Eby ger nu ett dystert besked till sin tv-publik – hon kommer nämligen inte att göra sitt populära program i sommar.

Sporten tycks vara anledningen till beslutet.

Tilde de Paula Eby, 51, är en av våra mest folkkära tv-profiler som flitigt syns till i rutan i olika sammanhang.

Hennes talkshow Tilde hade premiär på TV4 den 9 juli 2021 och kom snabbt att bli en riktig tittarfavorit. Showen spelas in på Junibacken i Stockholm och till sin terass har hon bjudit flera av Sveriges hetaste kändisar.

Programmet ställs in

Varje år sedan 2021 har hon gjort sin Talkshow – men nu meddelar Tilde att det inte blir något program i sommar. Det hade annars varit fjärde året i rad för Tilde.

Det är till tidningen Hänt som Tilde bekräftar att programmet läggs på is i sommar.

– I sommar ska jag vara ledig för första gången på flera år. I sommar så är det både OS och EM så tv-publiken kommer ägna sig åt sport i sommar. Så jag kommer vara ledig och njuta av vårat älskade Palma så mycket som möjligt, säger Tilde till Hänt.

Därför gör Tilde ingen talkshow i sommar

Anledningen till beslutet har alltså att göra med att det blir en sommar präglad av mycket idrott. Det är inte första gången som sporten får gå före i tablån.

– Vi bestämde förra sommaren i och med att det är en sån sportsommar så kommer inte vi köra i sommar. Det finns bara så mycket tv-tid man kan lägga på en sommar. Det här blir en bra sommar att pausa på. Jag vet inte om det kommer tillbaka eller inte, jag har ingen aning. det är ett sånt kul program att göra, men det är inte jättedumt att vara ledig heller, säger Tilde till Hänt.

Tilde de Paula Eby, Tilde
Foto: TV4

Så tråkigt besked Tilde! Men vad skönt att du får passa på att vara lite ledig åtminstone, det förtjänar du!

Vad tänker du om att det inte blir någon talkshow med Tilde i sommar? Skriv gärna en kommentar på Facebook!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev