TV4:s avgörande besked om ”Bonde söker fru” – framtiden för programmet efter 15 år i rutan

Foto: TT/TV4

Säsongens sista avsnitt sänds på torsdag 17 december.

Här är TV4:s planer för programmets framtid – bakom kulisserna.

Ända sedan år 2006 har ”Bonde söker fru” rullat i rutan. Tv-programmet där bönder träffar kärleken har genom åren sammanfört massor av par som såväl gift sig och bildat familj.

Det har tittarna bland annat kunnat se i TV4-programmet ”Bonde söker fru – 15-årsjubileum” som nyligen sänts i tv. Många tidigare deltagare i programmet medverkade där och berättade hur deras liv blivit efter det att de möttes i kärleksrealityn.

Linda Lindorff har lett programmet i alla dessa år.

Nu går 2020 års säsong, den mycket speciella till följd av coronapandemin, i mål. Lindorff har tidigare bland annat berättat om hur hon för första gången tvingats välja bort inspelningar – på grund av corona.

STOCKHOLM 20130924 Programledaren Linda Lindorff på en pressträff inför TV4:s nya omgång av ”Bonde söker fru” Foto: Janerik Henriksson / TT

Säsongsfinal i ”Bonde söker fru”

På onsdagen klockan 20 sänds säsongens näst sista avsnitt – och när slutvalen avklarat är det dags för bönderna att resa iväg med sin partner. Det blir en resa som antingen kan stärka relationen eller väcka tvivel.

Och i säsongsfinalen, som sänds redan nu på torsdag klockan 20, åker Lindorff tillbaka till bondeparen under hösten – för att se hur det gått efter sommarens inspelningar.

Dubbel glädje alltså för alla hundratusentals tittare som varje vecka följer ”Bonde söker fru”.

Foto: TV4

Framtiden för Bonde söker fru – och Linda Lindorff

Och här kommer ytterligare två glädjebesked för alla fans till programmet: TV4 bekräftar nu att det blir nya avsnitt 2021 – och att Lindorff förstås återkommer.

I skrivande stund smids planer bakom kulisserna för att kunna hitta rätt deltagare i den nya säsongen.

– Det blir en ny säsong av Bonde söker fru och vi letar för fullt efter nya bönder som längtar efter äkta kärlek och ett äventyr de sent kommer att glömma. Och vad vore Bonde söker fru utan Linda Lindorff? Givetvis kommer hon vara på plats, säger Paulina Bånge, pressansvarig på TV4, till Nöjeslivet.

Här berättar Linda Lindorff om sina tankar inför säsongsavslutningen i ”Bonde söker fru” 2020:

Vad tycker du om årets säsong av ”Bonde söker fru”? Skriv gärna en kommentar och dela vidare!

Exit mobile version