TV4:s framtidsbesked om Farmen – efter alla år i tv-rutan

Foto: Instagram

Farmen går i mål på söndagen.
Efter en dramatisk säsong är det äntligen dags för final.
Nu berättar TV4 om framtidsplanen för det populära programmet.

Det har varit en intensiv och dramatisk säsong i ”Farmen” – precis som vanligt.

Anna Brolin tog över programledarskapet, samtidigt som den populäre profilen Hans Wincent fortsatt agera mentor åt deltagarna.

Det har varit alltifrån galna tuppar och känslofyllda möten med lammen, till intriger och heta diskussioner och gårdskamper mellan deltagarna.

Programmet har visats sedan januari månad och på söndag 21 mars går Farmen 2021 i mål med den stora finalen. Årets säsong är den 14:e i ordningen och efter 51 avsnitt ska årets vinnare koras.

I ett av säsongens sista ting valdes Erik Steffen ut till andrakämpe och bestämde sig då för att möta Philip Albinsson i teknikgrenen yxan i en rafflande kamp.

Farmen 2021 – de är kvar i tävlingen

Kvar i tävlingen inför torsdagens avsnitt är förutom Erik som gick vinnande ur tingduellen, även Linnea Klaar, Daniel Tholén och Malin Nyman.

Inför säsongsavslutningen ger nu TV4 besked om programmets framtid – och till tittarnas stora glädje så står det redan nu klart att det blir en ny säsong 2022.

Inspelningar väntar i sommar.

”Farmen är en riktigt TV4-klassiker och den här säsongen har varit fantastiskt underhållande och haft ett högt engagemang hos tittarna. Nu letar vi efter nya färgstarka deltagare till den nya säsongen som ska spelas in i sommar”, uppger TV4:s presstjänst i ett mejl till Nöjeslivet.

På TV4:s hemsida kan den som önskar ansöka för att vara med i nästa säsong av Farmen.

Vem är din favorit i Farmen? Skriv gärna en kommentar och dela vidare!

Exit mobile version