TV4:s jättemiss – resultatet i ”Bonde söker fru” redan avslöjat

”Bonde söker fru” är en riktig höstklassiker i TV4 – och en av kanalens stora långkörare.

Nyligen har det populära programmet gått in på sin fjortonde säsong, och under hittills fyra avsnitt har tittarna fått stifta närmare bekantskap med bönderna Oscar, Jimmy, Alexander och Pelle.

Men redan nu är resultatet avslöjat.

Det är först i säsongens slutskede som böndernas kärleksval brukar presenteras, efter att de under hela säsongen fått bekanta sig med brevskrivarna.

Men en jättemiss gör nu att ett av kärleksresultaten redan är avslöjat.

Enligt Aftonbladet har en av brevskrivarna folkbokfört sig hos en av årets bönder – trots att säsongen just har börjat visas i tv.

Brevskrivaren och tv-bonden har med andra ord flyttat ihop på bondens gård efter sommarens inspelningar.

Ser över sina rutiner

Nu tvingas TV4 se över sina rutiner.

Enligt den berörda bonden har produktionen aldrig meddelat deltagarna att de måste vänta till säsongen är avslutad innan de får folkbokföra sig ihop – och TV4 menar att detta är en miss som de aldrig råkat ut för tidigare.

”Skulle det här visa sig bli ett problem framöver kommer vi självklart se över hur vi kan arbeta för att undvika att något liknande inträffar igen”, säger programmets exekutive producent Clara Tengbom till Aftonbladet.

Foto: Janerik Henriksson / TT

Tittar du på årets säsong av Bonde söker fru? Vilka bönder och brevskrivare hoppas du ska finna lyckan? Dela gärna med dig av en kommentar på Facebook!

Här är förra årets mest sedda tv-program:

Exit mobile version