Foto: TV4

TV4:s nya besked om Tilde de Paula Eby – efter långa tystnaden

Tilde de Paula Eby är tillbaka i rutan.

Efter sommaruppehållet gör nu ”Efter fem” comeback i tablån.

Här är programledarfavoritens besked inför nystarten.

Efter flera veckor utan TV4:s stora eftermiddagssatsning är programmet nu tillbaka i rutan.

På måndagen är tittarfavoriten Tilde de Paula Eby tillbaka med sitt ”Efter fem” tillsammans med kollegorna Axel Pileby och Maximilian Artell från TV4-nyheterna. Tilde fanns med på länk – från frisören.

Foto: TV4

Tilde de Paula Eby förklarade att hon inte kände sig som ”sitt mest smickrande jag” där hon satt i frisörstolen i direktsändning – men att hon ändå ville vara med för att prata om nystarten av ”Efter fem”.

– Jag hade kanske en halvmeter gråhårsutväxt, och jag har inga problem med det, men tänkte att jag ändå kanske skulle göra mig till lite grann i alla fall inför kvällens första höstprogram, säger Tilde i Nyhetsmorgon.

Hon förklarar att hon är laddad inför hösten i tv – och ser fram emot att åter få rapportera om nyheterna.

– Jag är supertaggad, det här är en spännande nyhetshöst. Det kommer det så klart handla en hel del om corona, men det är också ett stort och viktigt val nämligen det amerikanska och det kommer vi täcka, säger Tilde i Nyhetsmorgon.

Inför säsongsstarten har Tilde dessutom uppmanat tittarna att skicka in sina egna semesterbilder till programmet via TV4:s mail. Här bjuder programledaren själv på en bild som hon tycker symboliserar sommaren:

Har du sett fram emot ”Efter fem”? Skriv gärna en kommentar och dela vidare!