TV4:s nya framtidsplan för Karl Fredrik på Österlen – efter stora tittarsuccén

Inga fler trädgårdstips från Österlen – åtminstone inte på ett tag.
Nu står det klart att det blir en ny säsong av ”Karl Fredrik på Österlen”.
– Vi är så glada, säger Caroline Norrby, exekutiv producent på TV4.

På tisdagen går det blomstrande programmet ”Karl Fredrik på Österlen” i mål i TV4. Det är programseriens andra säsong – efter att trädgårdsmästaren Karl Fredrik Gustafsson redan i fjol gjorde lite oväntad tittarsuccé direkt.

Karl Fredrik på Österlen
Foto: TV4

Den pigge blomsterkungen som varvar morgonrock med sköna skjortor tipsar tittarna om trädgårdsråd och blomsterskötsel på tisdagar klockan 20.

Men den här veckan är det slut för säsongen efter att det sista avsnittet sänds 27 april.

Samtidigt har Karl Fredrik redan sedan tidigare berättat att det blir fler avsnitt framöver! Sannerligen ett glädjebesked för alla tittare som väntar på mer ”fluff, fluff”, som profilen själv brukar uttrycka saken.

– Utan att avslöja för mycket, så ser det ut att bli både jul- och nyårsprogram i år. Och säsong tre har vi redan börjat spela in, säger Karl Fredrik Gustafsson till Nöjeslivet.

Foto: TV4

Nu bekräftar även TV4 framtidsplanerna. Det blir en tredje säsong framöver.

– Vi är så glada över att få bjuda våra tittare på ännu en grön skön och blomstrande säsong av Karl Fredrik på Österlen, säger Caroline Norrby som är exekutiv producent på TV4.

Och fortsätter:

– Intresset för trädgård, grönska och blommor bara ökar, därför är vi stolta över att få göra ännu en säsong av Karl Fredrik på Österlen, som kommer glädja våra tittare nästa år. Inspelningarna är redan igång, säger Norrby.

Samtidigt går även Karl Fredrik och kärleken Petter Kjellén nu ut i sociala medier och berättar om programmets blomstrande framtid. Detta kan man se i klippet nedan.

Ser du fram emot fler avsnitt av ”Karl Fredrik på Österlen” i framtiden? Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida!