TV4:s regler kring sex i Farmen – berättar nu vad som händer bakom kulisserna på inspelningarna

Foto: TV4

17 deltagare kastas in på en gård och tävlar om segern i ”Farmen”.
Samtidigt ska de också lära känna varandra – men vad händer om några fattar tycke för varandra?
Nu svarar TV4 på frågan om det hemliga sexet bakom kulisserna.

De äter rotsaker, ägg och gröt om vartannat – och ska sköta en gård precis som för 100 år sedan. Det hela blir som bekant kämpigt för deltagarna i ”Farmen” som lär känna varandra på ett helt unikt sätt i tv-programmet.

I år sänds realityprogrammet för 14:e omgången i TV4 efter att tv-profilen Anna Brolin, 40, tagit över programledarrollen.

Anna Brolin leder ”Farmen” 2021. Foto: Christopher Lanaway/TV4

Inspelningarna skedde under delar av sommaren i Norra Brandstorp vid Brandsjön i Vaggeryds kommun – mitt i de småländska skogarna.

Många färgstarka personligheter finns bland de 17 deltagare som fanns med från starten av inspelningarna till årets säsong. Inför säsongsstarten stod det klart att det bland annat finns en före detta fotbollsspelare, en kriminalvårdare och en flygvärdinna i gänget.

– Vi är lite extra nöjda med mixen av deltagare i år. Det här är människor som inte är rädda för att hugga i, i alla fall de flesta av dem. Jag tror att tittarna kommer bli imponerade över hur de tar sig an utmaningarna, säger Joel Bendrik, exekutiv producent på TV4.

Den 21 mars är det dags för final i programmet där deltagarna tävlar om att vinna Farmen 2021 – och en halv miljon kronor.

Alla deltagare i ”Farmen” 2021. Foto: Jakob Dahlström/TV4

Centralt i programserien har alltid deltagarnas personliga relationer till varandra varit. Men vad händer om två deltagare fattar tycke för varandra bakom kulisserna – och bestämmer sig för att vara intima med varandra?

TV4:s hemliga kondomförråd i Farmen

Nu förklarar TV4 hur det egentligen ligger till med ”guppandet” i Farmen.

Det hela är i själva verket mycket enkelt.

TV4 tillhandahåller ett hemligt kondomförråd bakom kulisserna på Farmen. Genrefoto: Shutterstock

Nu svarar TV4 på frågan hur det ser ut bakom kulisserna på inspelningarna.

– Om deltagarna fattar tycke för varandra och blir sugna på den typen av aktiviteter är det inget produktionen lägger sig i. Vad deltagarna gör med varandra i sovrummen eller på höskullen är alltså helt upp till dem, säger Paulina Bånge, pressansvarig på TV4.

Samtidigt har tv-produktionen förberett sig på att deltagare kan fatta tycke för varandra – och tillhandahåller därför ett hemligt kondomförråd.

– Det finns kondomer tillgängliga på inspelningsplatsen så hittills har kärleksstunderna genom åren inte resulterat i någon Farmen-bebis, vilket kanske är lika bra.

”Farmen” sänds måndagar-torsdagar klockan 19.30 i TV4 och på söndagar klockan 20.00. Kanalen har nu aviserat att nya deltagare är fria att söka om att delta i inspelningarna för kommande säsong:

Vad tycker du om årets säsong av ”Farmen”? Skriv gärna en kommentar och dela vidare!

Exit mobile version