Vann ”Biggest loser” – så gick det sen

Malin Öström, från Kvarnbyn, vann ”Biggest loser” efter en mäktig viktresa.

Vägen till var inte spikrak, men till sist var det hon som tog hem prispotten på 250 000 kronor.

Nu berättar hon hur det har gått efter finalen.

Malin Öström är Biggest loser 2019! Med en startvikt på 106,3 kilo gick hon ner imponerande 44,7 kilo, vilket motsvarar 42,1 procent av hennes vikt.

Hon är därmed blott den andra kvinnliga deltagaren som vunnit tävlingen.

– Det är kul, jag tycker att tjejer behöver lyftas lite. Oftast blir man som tjej borträknad när det kommer till sådana här saker. På nio säsonger har två tjejer vunnit så jag tyckte det var så kul att jag lyckades!, säger hon till Hänt.

FOTO: TV4

Malin Öström om hårda pressen på sig själv

Till final fick hon dock ta en omväg. Malin Öström åkte först ur programmet, men fick en chans att komma tillbaka genom momentet ”Revanschen”. Inspelningarna slutade i höstas, och tiden fram till finalen var tuff. För Hänt berättar Malin att hon tog till extrema metoder.

– Jag hade vissa perioder när jag bara började gråta. Jag kände bara att ”gud jag orkar inte mer nu”. Jag var så hungrig och så måste man gå ut och gå i två timmar till fast att man redan tränat i fem timmar, säger Malin Öström som inte rekommenderar andra att pressa sig så hårt.

FOTO: TV4
Malin Öström vinner Biggest Loser och kramas om av programledaren Anna Brolin.

Så gick det sen för Malin Öström i Biggest loser

Så hur har det då gått för Malin efter Biggest loser?

– Jag har ju såklart gått upp efter finalen men det var jag beredd på. Jag gick upp i två veckor men sedan har jag legat still. Jag har liksom levt med den siffran och ätit och tränat. Jag vill ju ner och tillbaka men jag känner ingen stress. För inför finalen tog det ganska hårt på mig psykiskt så jag har inte velat gå på någon diet igen, säger Malin.

Stort grattis till vinsten Malin! Vilken imponerande resa!

Tycker du att rätt person vann Biggest loser? Skriv gärna din åsikt i kommentarsfältet på Facebook.