GLÄDJEBESKEDET: ”Vår tid är nu” kan få fortsättning

Den tredje säsongen av hyllade ”Vår tid är nu” ser ut att bli den sista. Eller?

Seriens skapare Johan Rosenlind säger att den nya säsongen inte blir ett definitivt avslut.

– Då måste det kunna fortsätta och det är klart vi har förberett det, säger han i P4 Halland.

Vi är nog många som längtar till den nya säsongen av SVT:s succéserie ”Vår tid är nu”. Länge har det sett ut som att det inte blir någon fortsättning efter det, men det finns fortfarande hopp om att vi kommer få se mer av Calle, Nina och de andra på Djurgårdskällan.

I samband med säsongsavslutningen intervjuades en av seriens skapare, Johan Rosenlind av P4 Halland. Och han kunde bjuda alla fans på ett riktigt glädjebesked.

FOTO: Johan Paulin /SVT

Skaparens svar: Vi måste ta det i mål

Även om SVT i dagsläget inte köpt in någon ny säsong öppnar manusförfattarna för att det kan bli en fortsättning.

– Det har varit så med alla säsonger, att vi gör det som att det både kan fortsätta och avslutas. Och även då säsong tre, säger han till P4 Halland och fortsätter:

– Vi måste ta det i mål. Men ifall det blir ett produktionsbeslut, det kan ju hända, det vet vi inte, men det finns absolut inte en tanke på det än, men då måste det kunna fortsätta och det är klart vi har förberett det.

FOTO: Johan Paulin /SVT

 

”Vår tid är nu” gjorde succé på Kristallengalen

Den senaste säsongen av ”Vår tid är nu” har setts av stadiga 1,5–1,6 miljoner i snitt. Programmet har också tokhyllats av både recensenter och tv-tittare. 2018 kammade serien hem Kristallen för bästa tv-drama. Även Hedda Stiernstedt, som spelar Nina Löwander, fick ta emot en statyett för bästa kvinnliga skådespelerska i en tv-produktion.

Den tredje säsongen har premiär hösten 2019 i SVT och SVT play.

 

 

Vill du också att ”Vår tid är nu” får en fortsättning? Nu visar vi SVT genom att gilla och dela!