”Vår tid är nu”-parets tårar efter avskedet – som tittarna inte fick se

Sista avsnittet av ”Vår tid är nu” bjöd på en riktig känslostorm till avslutning.

Även för skådespelarna Hedda Stiernstedt och Charlie Gustafsson blev det ett tårfyllt farväl.

– Man visste inte riktigt vad som var vad. Vilka tårar som var Calles och vilka som var Charlies, säger Charlie Gustafsson till Nöjeslivet.

I tre säsonger har vi fått följa kärlekssagan mellan Calle och Nina. Måndagens avsnitt av ”Vår tid är nu” innebar också slutet på historien.

Tittarna fick äntligen svaret på frågan de ställt sig sedan första säsongen. Nina och Calle fick äntligen varandra när de i en gripande slutscen bekräftade sin kärlek till varandra.

FOTO: SVT/Vår tid är nu. Calle och Nina i säsongsfinalen av ”Vår tid är nu”. Skådespelarna Charlie Gustafsson och Hedda Stiernstedt berättar nu om de tårfyllda slutscenerna.

Även för skådespelarna Charlie Gustafsson och Hedda Stiernstedt var det ett känslosamt avslut när den sista scenen spelades in. Hedda beskriver ögonblicket som ”starkt”, och Charlie håller med.

– Det var megafint. Den sista scenen vi spelade in var också den näst sista scenen i ”Vår tid är nu”. Man visste inte riktigt vad som var vad. Vilka tårar som var Calles och vilka som var Charlies, säger han till Nöjeslivet.

– Det var dels separationsångest. Rörd, ledsen, lycklig. Allt i någon slags känslobomb som exploderade.

Säsong 3 innebär dock inte det definitiva slutet. Till julen 2020 kommer SVT sända fyra avsnitt som utspelar sig mellan de två första säsongerna.

Efter det är det dags för både tittare och Charlie och Hedda att säga farväl till Nina och Calle.

FOTO: Johan Paulin /SVT

Hedda Stiernstedt om nära relationen till Charlie Gustafsson: Då kommer den riktiga saknaden

Skådespelarna har kommit varandra nära under åren som serien spelats in. Charlie berättar att de håller kontakt med den övriga ensemblen i en privat tråd i sociala medier. Charlie Gustafsson och Hedda Stiernstiedt har också fått en nära relation till varandra. Hedda Stiernstedt berättar att hon kommer att sakna att jobba med Charlie när ”Vår tid är nu” definitivt är över.

– Jag tror att vi inte hunnit sakna varandra än. Det kommer ta ett år innan man tänker: ”Va, kommer jag aldrig mer spela Nina Löwander. Kommer jag aldrig mer få jobba med Charlie?”. Då kommer den riktiga saknaden och den här postproduktionsdepressionen kicka igång.

Vilket fint avslut på Vår tid är nu!

Vad tycker du om säsongsavslutningen? Dela och kommentera på Facebook för att säga din åsikt!