Varningen till Bonde-Chris efter triangeldramat – Johannas beteende får tittarna att se rött

Stämningen är fortsatt spänd på Chris vingård i soliga Kalifornien. Bonden väljer nu om han vill fortsätta dejta Amanda eller Johanna när kamerorna slocknar.

Tittarna tycker att han borde välja den förstnämnda. De gillar inte hur Johanna försöker styra honom.

Känns tydligt att J är en komplicerad kvinna med speciella krav!”, skriver en person på TV4:s Facebook-sida.

Slutvalet närmar sig i ”Bonde söker fru – jorden runt”.

Hos Christopher ”Chris” Sjöblom, 25, på hans vingård i Napa Valley, Kalifornien, är stämningen tryckt efter triangeldramat. Det framkom att han hade kysst alla tre tjejer som bodde på gården, vilket fick framför allt Johanna att gå i taket.

Läs mer: Chris kyssdrama i Bonde söker fru – tårarna när han togs på bar gärning: ”Så jävla dum”

Det hela slutade med att Jonna åkte hem. Kvar är Amanda och Johanna – som vägrar att släppa det som hänt.

Bonde-Johanna
Johanna i ”Bonde söker fru – jorden runt”. Foto: TV4

När han försöker prata om någonting annat på deras slutdejt får han kritik av Johanna som undrar varför han slingrar sig.

– Jag vill inte att du ska tro att jag är sån som person. Om jag var i en relation med dig skulle jag så klart inte gå runt och hångla med andra tjejer, säger Chris till TV4.

Fortsätter att tjata om dramat

Johanna är inte riktigt nöjd med det svaret utan fortsätter att älta det förgångna.

– Varför är Amanda kvar då? Du hade ju genuint kunnat sagt till henne att ”vet du vad, jag känner mycket mer för Johanna, jag ser ingen poäng med att du stannar”. Jag tror att du har bekräftat Amanda mer än vad du vill erkänna. Då önskar jag att du hade varit ärlig mot mig och inte gett mig falska förhoppningar, säger Johanna.

Trots att stämningen är frostig och att Johanna är väldigt skeptisk till hans beteende slutar dejten med kyssar. Hon erkänner också att hon är lite kär i honom.

Chris säger också till TV4 att han verkligen gillar henne, fast han kanske inte borde.

– Jag känner att jag inte borde tycka om henne, men det är något som finns där. Jag bryr mig inte. Om jag känner så i magen så är det någonting, av någon anledning så vill jag fortfarande ha henne, konstaterar Chris.

Tittarna gillar inte Johanna

Tittarna däremot gillar verkligen inte brevskrivaren Johanna. De tycker att hon styr och ställer för mycket – de skriver att en relation mellan Chris och Johanna aldrig skulle hålla.

De skickar en kollektiv varning till den unga bonden.

Bonde-Chris
Chris i ”Bonde söker fru – jorden runt”. Foto: TV4

Chris och Amanda var så avslappnade och hade så fint tillsammans. Dom passar bra ihop! Johanna däremot är så svartsjuk och tänker mest på sig själv”, skriver en person på TV4:s Facebook-sida.

Känns tydligt att J är en komplicerad kvinna med speciella krav!”, skriver en annan.

Denna tjej ska han akta sig för hon borde ju veta vad hon gett sig in på. Att det inte bara är hon. Blir bara problem med Johanna”, skriver en tredje.

Hon är krävande och ett stort ego. Dessutom sa hon redan i första besöket i USA att hon inte kunde tänka sig att hjälpa till på vinodlingar och att hon inte gillade värme”, kommenterar en fjärde.

Varning… Johanna kommer styra hans liv. Dansar han efter hennes pipa går det nog bra, men vad får han för liv? Men tror han kommer välja efter hjärtat”, skriver någon.

Det är spännande! Nu är slutvalen nära och det känns minst sagt spänt på Chris vingård i soliga Kalifornien.

Vem tycker ni att han borde välja?

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev