Vreden mot Sigrid i ”Farmen VIP”: ”Irriterad”

Sigrid Bernson blir vald till förstekämpe i måndagens ”Farmen VIP”.

Och hennes reaktion får de andra deltagarna att se rött.

– Jag tyckte också det var osportsligt, säger

Det börjar närma sig final i ”Farmen VIP”. Det märks inte minst i kvällens program då tävlingsnerverna bland deltagarna, däribland Sigrid Bernson, blir allt mer påtaglig.

Christian Lundqvist, mer känd som Kikken, fick lämna Farmen förra veckan, och i måndagens avsnitt ska det avslöjas vem han valt som storbonde.

Till deltagarnas förvåning väljer han Isabel Adrian. Sigrid Bernson har svårt att dölja sin besvikelse.

– Det hade varit väldigt skönt att vara immun så här nära inpå finalen. Jag vet faktiskt inte vad han tänker, säger Sigrid i programmet.

Sigrid Bernson om Isabel Adrian: Trodde vi var vänner

Motgångarna fortsätter dock för Sigrid Bernson. Inte nog med att hon inte blir vald till storbonde. När det är dags att utse förstekämpe väljer Isabel just Sigrid.

– Det är inte personligt, utan jag tror att du kan slå ut i princip vad som helst, och det är det jag hoppas på, förklarar Isabel Adrian.

FOTO: TV4

Men Sigrid, som trodde att hon och Isabel var vänner, har svårt att köpa valet.

– Det känns alltid konstigt att bli vald. Jag får väl ta det som en komplimang att jag är stark. Men jag trodde inte att du skulle välja mig. Det trodde jag faktiskt inte. Det var en väldig överraskning, säger hon i programmet.

Stämningen är iskall, och Isabel berättar senare att hon tog illa vid sig.

– Det kändes lite som att jag dömt Sigge till döden. Hennes blick var i princip att hon… Om blickar kunde döda, säger Isabel Adrian i programmet.

– Det gjorde ont i hjärtat, den blicken hon gav mig var inte kul. Hon tog det väldigt personligt.

FOTO: TV4

Anna Sahlenens ilska efter Sigrids svar

Även Anna Sahlene blir upprörd över reaktionen från Sigrid Bernson.

– Jag har aldrig sett en så stark reaktion på ett förstekämpeval. Det förvånar mig. Det gör mig också smått irriterad. Varför skulle det vara mer förvånande att välja Sigrid än mig, Dogge och Saga? Är det något som är extra speciellt med Sigrid som gör att hon inte kan bli vald.

– Jag tyckte inte riktigt om det där svaret. Jag tyckte också det var osportsligt, och det visar också vilken extremt tävlingsinstinkt Sigrid har.

Tycker du att Sigrid reagerade osportsligt? Skriv gärna din åsikt i kommentarsfältet på Facebook.