Foto: Kanal 5/Discovery+

Wahlgrens värld försvinner från tablån

”Wahlgrens värld” är slut för den här gången efter säsongsavslutningen som sändes under torsdagen.

Nu delar Pernilla Wahlgren med sig av sina tankar efter sista avsnittet.

Pernilla Wahlgren är helt klart en kvinna med många järn i elden och hon är ständigt aktuell inom underhållningsvärlden.

Inte minst i och med realityserien ”Wahlgrens värld” där fans får följa hennes vardagsliv och karriär.

Säsongsavslutning för ”Wahlgrens värld”

Nu försvinner dock programmet från tablån för den här gången, i samband med säsongsavslutningen under torsdagen.

Efter programmet har Pernilla Wahlgren delat med sig av sina tankar.

Inte minst då det blev ett väldigt känsligt avsnitt, när tittarna fick se hur hennes pappa Hans Wahlgren, som avled för en tid sedan, gick arm i arm med henne fram i kyrkan inför att hon skulle gifta sig med Christian Bauer.

”Vi visste då alla att pappa var sjuk och varför vi valde att tidigarelägga bröllopet med så kort varsel… Det gjorde också att stunden då jag gick in i kyrkan tillsammans med min älskade pappa – efter att vi viskat ”Nu kör vi” till varandra – blev en sån oerhört oerhört stark stund för oss alla fylld av känslor…! Och när pappa sa ’Ta väl hand om henne’, till Christian när han lämnade över mig framme vid altaret log jag utåt – men grät som ett barn inombords….!
Tänk att glädje och sorg kan gå så nära hand i hand,” skriver hon på sin Instagram.

”Stunden i kyrkan lever för alltid kvar i mig”

Men även om det är känslosamt att se tillbaka på ögonblicket så är det också fint att familjen får bära med sig det för alltid.

”Hela kvällens avsnitt handlar om hur viktigt det är att inte vänta – utan fånga stunden – och att kärleken till de som inte längre finns kvar hos oss ändå för alltid lever vidare..! Jag saknar min pappa så jag går sönder ibland. Men den stunden i kyrkan lever för alltid i kvar i mig och jag är så så glad att min älskade pappa var med när vi gifte oss, och att just han fick lämna över mig till min älskade Christian- precis som vi båda önskade..!”

Vad har ni tyckt om den här säsongen av Wahlgrens värld? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev