Pernilla Wahlgren bryter tystnaden i ”Wahlgrens värld” – barnplanerna med Christian: ”Vill inte göra abort”

Lyckan är total i familjen Wahlgren/Ingrosso. Inte nog med att Pernilla just blivit farmor och går också i bröllopstankar med fästmannen Christian Bauer.

Nu berättar Pernilla om barnplanerna med kärleken Christian.

Under sommaren tog Pernilla Wahlgren över som programledare för Allsång på Skansen.

Såväl tittare som tv-recensenter hyllade henne för sin förmåga att blanda sprudlande allsångsenergi med en härlig och ofta självironisk humoristisk ton.

Sommaren på Sollidenscenen blev en succé, men inte nog med att Pernilla Wahlgren nyligen blivit farmor och har också kilat stadigt och förlovat sig med kärleken Christian Bauer.

För knappt två år sedan hittade Pernilla kärleken i doldisen Christian Bauer – efter 13 år som singel. Han har tidigare arbetat som säljare, modell och träningsinstruktör på Sats.

Numera jobbar han som inköpschef på Ica, och syns alltmer framför kameran. Inte minst i Pernillas realityserie ”Wahlgrens värld”.

Tidigare har Pernilla berättat för Nöjeslivet om hur det har varit att stiga in i rampljuset för Christian Bauer:

– Ja, det är klart att det varit en omställning för honom framför allt. Men han har tagit det väldigt, väldigt bra.

Pernilla Wahlgren, Christian Bauer
Foto: Instagram/ @pernillawahlgren

Christian Bauers frieri till Pernilla

I vintras friade Christian till Pernilla Wahlgren och hon sa ja. Men det var inte den enda stora lyckan i familjen under året.

I början på 2023 stod det även klart att Pernilla Wahlgrens äldste son – Oliver Ingrosso, skulle bli förälder tillsammans med kärleken Zoe-Fay Brown.

– Jag och Bianca sa det häromdagen, vi kan inte prata om det utan att börja grina. Att vi ska få se Oliver bli pappa… Han är sådan himla fin person. Han har sånt stort hjärta och har alltid sagt att han trivs bäst med barn och djur. Det ska bli jättefint att se honom bli pappa, har Pernilla tidigare sagt till Aftonbladet.

Hela sommaren har Pernilla gått runt och väntat på att få bli farmor.

– Jag ser fram emot att få gosa och dofta på bebisen. Jag ser också fram emot att kunna ställa upp och avlasta Zoe och Oliver när de behöver. Jag vill vara en närvarande farmor. Det ska också bli så fint att få se Oliver i rollen som pappa. Jag tror han kommer en bli otroligt bra pappa, säger Pernilla Wahlgren i en intervju med mama.

Pernilla Wahlgren har således haft flera händelser att se fram emot, bli farmor och att gifta sig med sin stora kärlek.

Pernilla Wahlgrens planer för bröllopet

I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld kan man följa Pernilla när hon fått veta att hon ska bli farmor och den stora lyckan över beskedet.

I avsnittet får man också följa hennes tankar på bröllopet.

Efter en diskussion med nära två nära vänner så har Pernilla planerat att det ska bli ett bröllop i pastell och helst på stranden i Marbella.

Men när bröllopet ska ske är inte lätt att klura ut. Först och främst hade hon planer på att ho och Christian skulle gifta sig i september, men de planerna fick hon snart lägga på hyllan.

– Men gud, vi har ju glömt en jätteviktig grej. Oliver får barn i augusti, säger Pernilla som är skeptisk till att hon och framförallt de nyblivna föräldrarna ska vilja resa då.

Pernilla Wahlgren
Foto: Discovery

Pernilla Wahlgren om barnplanerna

Men kompisen Jennifer rycker in.

– Jag säger så här Pernilla, augusti 2024 då ska Benjamin ha barn och Bianca. Min poäng är bara att 2024 så kan det vara ny barnbarn på gång och Christian kanske får barnbarn, säger hon.

– Christian får flera barn?, frågar Pernilla upprört. Om jag skulle komma till mina barn och säga att jag är med barn skulle de bryta kontakten med mig.

I efterhand kan inte Pernilla släppa tanken på vad som skulle ske om hon blev gravid nu.

– Vilket fruktansvärt dilemma. Man vill ju inte bli gravid vid min ålder, men man vill ju samtidigt inte göra abort.

Vi önskar hela familjen all lycka!