Pernilla Wahlgren bryter tystnaden om frieriet – orden får kärleken Christian att bryta ihop: "Gråter floder"
Pernilla Wahlgren, Christian Bauer

Pernilla Wahlgren bryter tystnaden om frieriet – orden får kärleken Christian att bryta ihop: ”Gråter floder”

Pernilla Wahlgren överraskades totalt av Christian Bauers frieri.

Och även om det blev tokigt och ringen föll till marken så var lyckan total i fjällstugan hos det nyförlovade paret.

Nu berättar Pernilla vad hon egentligen tyckte om frieriet och känslorna för sin Christian – starka ord som får honom att bryta ihop.

För knappt två år sedan hittade Pernilla Wahlgren kärleken i doldisen Christian Bauer – efter 13 år som singel. Han har tidigare arbetat som säljare, modell och träningsinstruktör på Sats.

Numera jobbar han som inköpschef på Ica, och syns alltmer framför kameran. Inte minst i Pernillas realityserie ”Wahlgrens värld”.

Tidigare har Pernilla berättat för Nöjeslivet om hur det har varit att stiga in i rampljuset för Christian Bauer:

– Ja, det är klart att det varit en omställning för honom framför allt. Men han har tagit det väldigt, väldigt bra.

I förra veckan hade en ny säsong av Wahlgrens värld premiär i Kanal5 och i det allra första avsnittet avslöjade Christian Bauer att han tänkte fria till Pernilla på en skidresa till fjällen.

I det andra avsnittet av Wahlgrens värld får man följa med familjen när de, i en släde, åker upp till en fjällstuga där frieriet ska äga rum.

Väl framme är Bianca, Benjamin och Theo så trötta av dagen att de somnar. Något som inte faller Christian Bauer i smaken då han gärna vill att alla är med när han friar.

Men Pernilla, som är ovetande om frieriet, tycker att han ska låta alla sova.

Som tur är så vaknar Pernillas barn lagom till varmrätten och det är då Christian Bauer tar tillfället i akt.

Pernillas chock i Wahlgrens värld

När middagen kommer in på tallrikarna slår han på parets gemensamma låt och går ner på knä.

Pernilla som precis skojat, flamsat och rappat ihop en egen text till låten blir chockad när Christian lägger en hand på hennes axel.

Christian säger ordet ”älskling” och man kan se hur förvirrad Pernilla blir.

– Neej, vad är det som händer nu? Nej, nej, nej, nej. Nej vänta, vänta. Vänta va?, utbrister Pernilla

Pernilla håller händerna för ansiktet och verkar inte tro att det är sant. Det är inte förrän Christian frågar om hon vill gifta sig med honom som hon börjar inse vad det är som pågår.

Till slut öppnar han asken och visar de två ringarna och ber Pernilla att titta noga på sin ring, då hon låtit gravera in en ananas, något som har kommit att bli lite av Pernillas ”symbol”.

Eftersom Pernilla vid den här tidpunkten fortfarande inte svarat på frågan om hon vill gifta sig med honom, så frågar han igen:

Christian frågar igen:

– Vill du gifta dig med mig?, varpå Pernilla svarar ja och tappar ringen.

När ringen sitter på fingret sjunker allt in och då utbrister hon:

– Wow vi ska gifta oss. Jag är förlovad! Det är helt sjukt!

Pernilla Wahlgrens ord om förlovningen med Christian Bauer

Nu har Pernilla Wahlgren även uttalat sig om förlovningen i ett inlägg på Instagram.

”Tänk att det blev så bra till slut…! Att jag skulle hitta min trygga punkt, min livspartner, kärlek och bästa vän så här ”lite sent” i livet…! Och att han dessutom skulle fria till mig i en mysig liten fjällstuga framför barnen – de viktigaste personerna i mitt liv. (Oliver också såklart, även om han inte var med.)
Och med en väldigt personlig guldsmeds-tillverkad Ananas-ring! Bara en sån sak…!”, skriver hon i ett inlägg på Instagram och tillägger:

”I kvällens avsnitt av ”Wahlgrens Värld” får ni se hela frieriet…!
Såklart blev det fnissigt , rörigt, och tjafsigt – men också väldigt romantiskt, varmt och fint….! Tack min älskade @cebebauer för att du ställde frågan…!
Längtar efter att få gifta mig med dig…!”.

Pernilla Wahlgren
Foto: instagram

Inlägget har väckt starka känslor och många gratulerar till kärleken.

En annan som är riktigt berörd är den inlägget var riktat till, nämligen Christian Bauer.

Christian Bauers i tårar efter Pernillas ord

I en kommentar skriver han om lyckan över att läsa Pernillas ord.

”Men älskling, jag gråter flooooder när jag läser din text.Var så nervös och fick inte fram ett ord på länge, för tårarna över att fria till dig tog över helt, men till sist fick jag fram orden och du sa JA. Jag ÄR världens lyckligaste fästman och längtar såååå efter att du blir min äkta hälft”, skriver han i en kommentar på Instagram.

Han fortsätter:

”Kan inte vara på en bättre plats i livet och jag har landat i all den kärlek, tillit & trygghet du ger mig. Vi skrattar ihop, vi pratar om allt och framför allt, vi vill och vågar öppet visa vår äkta kärlek till varandra. Ja, ömsesidigt, du är min bästa vän, du som ger mig allt pirr, du är min kära fästmö och jag kan inte i ord beskriva hur mycket jag ser fram emot vårt bröllop, det vi med rätta orden reda kallar för, LIVETS FEST”, skriver han och tillägger.

”Att vi sedan har helt underbara barn och barnbarn gör livet än bättre och dessutom, alla funkar med alla. Jag gråter igen och det går inte, kan inte i ord beskriva hur mycket, JAG ÄLSKAR DIG”.

Pernilla Wahlgren, Christian Bauer
Foto: Kanal5/Discovery

Ni är så fina tillsammans. Länge leve kärleken!