Wincents utfrågning av storbonden Philip efter dramat – som tittarna inte fick se i TV4: ”Väldigt vass”

Foto: TV4

Efter Helena Hedqvists ilska – nu avslöjar storbonden Philip Albinsson sanningen bakom kulisserna på ”Farmen”.
I en intervju med profilen Hans Wincent öppnar han upp efter de dramatiska bilderna i TV4.
– Jag ångrar inga val som jag har gjort, säger han.

Det var i onsdagens avsnitt av ”Farmen” som storbonden Philip Albinsson tvingades utse två gårdskämpar.

Då fick Helena Hedqvist beskedet att hon blivit utvalt. Det blev känslosamt i programmet när Helena förklarade för Philip att hon ”aldrig skulle ha svikit dig i den här tävlingen”.

Foto: TV4

– Jag hade liksom kunnat skydda dig hela vägen till final. För mig finns det bara så himla mer val som du hade kunnat göra som hade varit lika strategiskt starka. Det gör ont i hjärtat bara, sa Helena till Philip.

Stämningen var spänd i programmet. Nu berättar Philip fler detaljer bakom kulisserna.

I en intervju med Farmen-profilen Hans Wincent lägger Philip Albinsson nu alla korten på bordet – och avslöjar varför han gjorde det uppseendeväckande valet.

– Varför valde du Helena, trots att hon hjälpte dig på torpet? frågar Wincent som läser upp tittarnas hetaste frågor från Farmens Instagram-konto.

Philip förklarar att han såg Helena som ett stort hot i tävlingen.

Foto: TV4

– Helena kom tvåa sist, hon var med och är veteran. Det här är mer än att skaffa kompisar. Det är ju faktiskt en tävling med lite cash i botten. Jag visste att Helena skulle bli väldigt vass i den här tävlingen även i år. Då ville jag försöka göra någonting som gjorde att jag själv inte skulle kanske behöva möta henne i ett senare skede, så då gjorde jag valet att skicka henne till torpet, säger han på Farmens Instagram.

Men det fanns även ytterligare en viktig detalj som fällde avgörandet.

– Sen har det lite med amuletter att göra också. Helena hade ingen amulett. Hade jag skickat någon annan med amulett tillsammans med Daniel, och Daniel hade vunnit, så hade han kommit tillbaka med ännu fler amuletter, haha. Så vi får se, säger Philip Albinsson.

Wincent frågar då hur kändes för honom när hon blev så ledsen och besviken, varpå Philip svarar:

Foto: TV4

– Hon blev ju det. Jag vet inte riktigt vad jag ska svara på det. Ja, det är självklart inte kul att någon är ledsen men vi har alla gett oss in i det här under samma villkor, så det är ju så.

– Jag ångrar inga val som jag har gjort. Det är det som är lite roligt nu när man ser det på tv:n hur de andra deltagarna pratar och tror att jag gjort bort mig, att jag inte kan skydda Malin och så… Visst det är ju en risk i det men fasen, Phillip (Lloyd Rochester) valde ju Daniel (Tholén) till slut så det blev ju lite bra av det. Jag är jättenöjd med mina val.

Här kan man se hela Wincents samtal med Philip:

Vad tycker du om årets ”Farmen”? Skriv gärna en kommentar och dela vidare inlägget på Facebook!

Exit mobile version