Tilde de Paula Ebys glädje för dottern Naemi – nu ser alla samma sak efter nya bilderna: ”Jösses”

Den ljusnande framtid är vår!
Här skiner Tilde de Paula Eby i kapp med dottern Naemi – stolt som en tupp.
Mamma var först i ledet att fira dottern på studentdagen.
– Så obeskrivligt stolt, skriver TV4-stjärnan.

Den 7 januari 2019 förändrades tv-landskapet i Sverige.

Det var nämligen då som ett nytt eftermiddagsprogram i tv första gången sändes.

TV4-stjärnan Tilde de Paula Eby hade vid årsskiftet lämnat Nyhetsmorgon för att i stället bli programledare för sitt nya hjärteprojekt, som alltså sen skulle komma att bli en stor succé: ”Efter fem”.

Aktualitetsprogrammet har under åren belönats med tv-priset Kristallen, och Tilde har varit ansiktet utåt för satsningen ända från start.

Samtidigt har hon också hela tiden varit mycket noga med att lyfta fram och hylla sina medarbetare i redaktionen som kanske inte alltid syns framför kamerorna. I programmet har även andra stjärnor som exempelvis Axel Pileby och Anna Broln hyllats stort av tittarna.

Artikeln fortsätter under bilden.

Efter fem i TV4: Maximilian Artell, Anna Brolin, Henrik Alsterdal, Tilde de Paula Eby och Axel Pileby. Foto: Magnus Ragnvid/TV4
Efter fem i TV4: Maximilian Artell, Anna Brolin, Henrik Alsterdal, Tilde de Paula Eby och Axel Pileby. Foto: Magnus Ragnvid/TV4

Tilde de Paula Eby är en av kanalens största stjärnor, och har varit programledare för såväl Nyhetsmorgon som diverse galor, nöjessatsningar som ”Let’s dance” och tidigare även egna sommar-talkshowen ”Tildes”.

– Jag har ju gjort så otroligt många tv-produktioner. Allt har sin charm och utmaning, men ”Efter fem” är min tv-bebis. De senaste åren har jag gått mer åt att vara med och producera saker och ting, och det här är verkligen ett sådant projekt. Det innebär att det betyder extra mycket för mig när det är en idé av mig och de som står mig nära i arbetet. Då känns det otroligt varmt om hjärtat att det fungerar, har Tilde tidigare i en intervju med Aftonbladet.

Tilde hyllar dottern Naemi efter studenten

Någonting annat som ändå ligger Tilde allra varmast om hjärtat är förstås familjen.

Och nyligen hade de all anledning att glädjas – när dottern Naemi tog studenten!

– Så obeskrivligt stolt över dig! Så glad för din skull! Så förväntansfull inför din framtid! Och så tacksam över allt det som varit hittills! Grattis älskling! Och TACK till alla som kom och firade Naemi och gjorde hennes student till ”den bästa dagen i mitt liv hittills mamma”, skriver Tilde de Paula Eby på sin Instagram.

Många av Tildes kollegor på TV4, däribland Axel Pileby, Agneta Sjödin och Anna Brolin har valt att gratulera hennes dotter via kärleksfulla och lyckönskande kommentarer till inlägget.

– Världens finaste Naemi! Stort grattis, skriver Nyhetsmorgonprofilen Jenny Alversjö.

– Grattis!!! skriver artisten Charlotte Perrelli.

Artikeln fortsätter under bilden.

Tilde, Tilde de Paula Eby
Foto: TV4

”Jösses vad lika ni är”

Flera tittare har också reagerat på en speciell sak: nämligen det faktum att Tilde och Naemi är väldigt lika varandra till utseendet.

– Oj jösses vad lika ni är lika vackra, skriver en tittare.

– Wow vad lika ni är! Grattis till din dotter, skriver ytterligare en tittare.

Foto: Instagram @tildedepaula

Stort grattis säger vi till Naemi och alla andra nybakade studenter 2024!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

 

Läs mer om...