Lasse Kronérs sjukdomsbesked – hindrade honom från att ställa upp i Bingolotto

På midsommarafton så sändes Bingolottos årliga midsommarspecial.

Lasse Kronér var en av de som skulle gästa programmet – men tyvärr satte sjukdomen stopp för hans deltagande.

Midsommarafton firades i fredags för fullt runt om i landet. Dans runt midsommarstången, silluncher och trädgårdslekar stod på agendan för de flesta av oss.

Även Bingolottos midsommarbingo hör till traditionerna och under fredagskvällen gick det direktsända programmet av stapeln.

Bingolotto midsommarbingo
Foto: TV4

Lasse fick ställa

Programledarna var förstås Lotta Engberg och Daniel Norberg. Tittarna hade dock väntat sig ännu ett välbekant ansikte i rutan, nämligen Lasse Kronér. Dock lös han med sin frånvaro.

Jag har längtat tillbaka till den studion sedan 2004 och äntligen igen tillsammans med Lotta. Men jag får för första gången i en 44-årig karriär ställa in. Tyvärr”, säger Lasse Kronér i ett pressmeddelande.

Anledningen till han fick ställa in var på grund av en envis förkylning. Även om Lasse historiskt sett aldrig låtit något hindra honom från att ställa upp så fick han lov att ställa in under midsommaren. Dessutom har han snart premiär av sin egen allsång, vilket han behöver vara frisk och kry inför.

Jag har gjort tv med covid, hög feber, halsont, magsjuka. Ja allt du kan tänka dig. Till och med sorg. Men nu fick jag ge mig. Har en premiär att tänka på också”, skriver han och fortsätter:

Otroligt jobbigt att ställa in framförallt med tanke på kollegor och eftersom jag jobbar med samma sak så vet ju jag hur jobbigt det blir redaktionellt när någon försvinner ur körschemat”.

Bingolotto midsommarbingo
Foto: TV4

I stället blev det skådespelaren och musikern Johan Östling som fick hoppa in i hans ställe tillsammans med artisten Elisabeth Andreassen.

Till den underbara Lasse Kronér som åkte på världens sommarförkylning”, sa Lotta och skickade pussar mot kameran.

Hoppas att du tillfrisknat Lasse! Trist att du inte kunde vara med!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev