Foto: Press/SVT

Lasse Kronérs nya glädjebesked med allsången – massor av folkkära artister klara: ”Älskar detta”

Här är Lasse Kronérs nya glädjebesked med allsången.
Massor av artister har redan tackat ja till medverkan i satsningen – och Kronér utlovar fler överraskningar.

”Doobidoo”-programledaren blir allsångsledare i sommar!

Från och med den 1 juli leder Lasse Kronér nya storsatsningen ”Lasse på Slottet”, en allsång på Tjolöholms slott i Fjärås. Under sex måndagkvällar i juli och augusti har Kronér hand om allsångsshowen som gästas av flera folkkära artister och hemliga gäster.

– Det ska bli jätteroligt. Jag ser fram emot det hur mycket som helst, säger Kronér till Nöjeslivet.

Nu står det klart att massor av folkkära artister har tackat ja till att medverka i showen på den natursköna platsen i norra Halland dit biljetterna redan är släppta.

Sedan tidigare är artister som Tommy Nilsson, Frida Öhrn, LaGaylia Frazier, Jessica Andersson, Andreas Johnsson, Gunilla Backman, Anders Ekborg, Solid Gospel och Kalle Moraeus klara för ”Lasse på slottet”.

Under onsdagen offentliggörs även att Björn Kjellman, Peter Johansson, Solala, David Carbe och Hanna Boqvist, Feline Andersson & Anna Salonen kommer till Lasses show. Dessutom kan publiken vänta sig flera ”hemliga” gäster på scenen under sommaren.

– Jag, artisterna och publiken ska överraskas rejält, det finns hemlighetsmakeri i programmet in i det sista, med hemliga gäster och överraskningsmoment. Det blir många kära artistkollegor, allsång, glädje, gemenskap och mycket musik, jag älskar detta, säger Lasse Kronér.

Artikeln fortsätter under bilden.

Tommy Nilsson, Jessica Andersson, LaGaylia Frasier och Kalle Moraeus är alla klara för sommarens "Allsång på slottet" med Lasse Kronér. Foto: Press/Werecki PR
Tommy Nilsson, Jessica Andersson, LaGaylia Frasier och Kalle Moraeus är alla klara för sommarens ”Allsång på slottet” med Lasse Kronér. Foto: Press/Werecki PR

Lasse Kronér berättar för Nöjeslivet om sina höga förväntningar på sommaren.

– Jag ser fram emot att vara på den här platsen, och att stå på scen igen. Jag har ju stått på scen hela tiden men det har varit väldigt mycket företagsgig och sånt, där det ofta är slutna sällskap. Jag ser fram emot att få vara på en offentlig scen igen för det var några år sen, nästan lite innan covid-19 som jag gjorde någonting på en offentlig scen förutom tv naturligtvis, säger Kronér.

Han fortsätter:

– Jag har gjort lite smågig, men inte så här pass stort. Det ser jag fram emot, för jag älskar att stå på scen. Det är det bästa jag vet. Jag är beroende av det. Sommarkvällar på en av de vackraste platserna på jorden och samtidigt få stå med artistvänner som är jättenära mig och som jag tycker så himla mycket om. Vissa av artisterna som kommer är mina bästa vänner. Det ska bli jätte, jätteroligt.

Foto: SVT

Fakta: Lasse på Slottet Allsång på Tjolöholms Slott sommaren 2024

Med Lasse Kronér.
1 juli Tommy Nilsson, Solid Gospel, Solala och hemlig gäst. Tema: Låtar vi alla kan
8 juli Jessica Andersson och hemlig gäst. Tema: Schlager
15 juli Gunilla Backman, Anders Ekborg och hemlig gäst. Tema: Musikal
22 juli Andreas Johnson och hemlig gäst. Tema: Odödliga låtar
29 juli LaGaylia Fraizer, Peter Johansson och hemlig gäst. Tema: Covers
5 augusti Frida Öhrn, Kalle Moraeus och hemlig gäst. Tema: Den svenska visskatten
Fler artister tillkommer. Biljetter och mer info via westpointevent.se.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev