Farmen-Fredrik bryter tystnaden om slakten – dramatiska scenerna som tittarna inte fick se: ”Hon är ju värdelös”

Det var dramatiska och känslosamma scener som utspelade sig när deltagarna skulle vara med och slakta en gris i tv-programmet Farmen.

Nu avslöjar deltagaren Fredrik Trygg för Hänt om hur det gick till – och om det som tittarna inte fick se.

TV4:s realityserie Farmen är inne på säsong 17 och är en riktig tittarsuccé.

I programmet får vi följa deltagarna på gården där de får leva tillsammans under gammeldags förhållanden. Samtidigt så tävlar de om vinsten och en stor summa pengar.

Under varje säsong så uppstår bråk och intriger mellan deltagarna som lever under svåra omständigheter. Och det är inte annorlunda denna säsong.

Fredrik Trygg, 35, är en av de som stuckit ut bland säsongens deltagare. Han har kritiserats en hel del för att han valt att smita undan flera arbetssysslor, kritik som han även besvarat.

Slakten i Farmen

I början av veckan så fick farmarna en svårare uppgift att utföra. Det var nämligen dags för slakt och även om många var motvilliga till att delta, så var alla på plats för att dra lärdom.

Det var dramatiska bilder som utspelade sig och det var tydligt att många tog hårt åt sig efter att ha sett hur slakten på grisen Göran gått till.

Det var heller inte helt lätt att fånga in grisen i slaktfåran. Bonden Hans Wincent och några av de andra deltagarna fick kämpa ett tag för att inte grisen skulle rymma.

Scenerna tittarna inte fick se

Fredrik Trygg berättar dock nu för Hänt om hur kaosartad slakten verkligen var, vilket tittarna aldrig fick se.

– Men det var en grej jag tänkte på flera gånger, att de klipper inte in att Ronja skulle stänga den där luckan för att få fast grisen. Hon var liksom luck-skötare. Hon var för sen hela tiden med att stänga den där luckan, så den där jävla grisen hann ju springa ut hela tiden, säger Fredrik Trygg till Hänt och fortsätter:

– Vi fick den att gå åt rätt håll flera gånger och varje gång skrek vi “Ner med luckan” men hon var så långsam. Så tre sekunder efter vi skrikit, då stänger hon luckan. Det var det sämsta jag sett.

Farmen
Foto: TV4

Hårda orden mot Ronja

Fredrik går till hårt angrepp mot deltagaren Ronja Lindholm. Han menar att slakten drog ut på tiden oerhört mycket till följd av att Ronja inte stängde luckan som det var tänkt.

– Då kände jag “men snälla vad håller hon på med? Kan vi byta nisse som kan stänga den här jävla luckan eller?” För hon är ju värdelös, säger Fredrik till Hänt.

Det kan inte vara lätt att slakta ett djur så där…

Vad tänker du om Fredriks ord om slakten? Skriv gärna en kommentar på Facebook.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev