Karl Fredriks stora sorg med Petter – deras hund Hamlet har dött: ”Du fattas oss”

Tv-profilen Karl Fredrik Gustafsson har nyligen berättat om den enorma sorg han just nu känner.

Det hela beror på ett tragiskt dödsfall.

En familjemedlem har ryckts ifrån oss, på tok för tidigt på grund av en spridd tumör”, skriver han på Instagram.

Under de senaste åren har vi lärt känna floristen och trädgårdsmästaren Karl Fredrik Gustafsson, 37, på gården Eklaholm på Österlen.

Hans liv tillsammans med sambon Petter Kjellén, 42, hunden Hamlet och katterna JC och Leopold har visats upp på TV4 i flera säsonger. ”Karl Fredrik på Österlen” började sändas 2020, men är nu lagt på is.

Läs mer: Karl Fredriks överraskande vändning – efter TV4:s beslut att stoppa populära programmet: ”Nya tv-projekt”

Utöver att sälja saker i sin kända och populära gårdsbutik skriver Karl Fredrik böcker. Nyligen kom ”Karl Fredrik. Vårkänslor och trädgårdsmagi”, hans andra bok hittills.

Karl Fredrik Gustafsson och sambon Petter Kjellén. Foto: TV4

Bröllopsplanerna med Petter

Karl Fredrik och Petter planerar att gifta sig – i september blir det inte bara ett utan två bröllop. Detta för att fira deras tio år ihop.

– Det blir två bröllop. Först ett litet i Frankrike för 55 personer. Bara vänner, ingen familj. Sedan ett lite större på Eklaholm. Då kommer vi säkert vara 150 personer. Så Frankrike och Sverige. Det blir bröllop i dubbel bemärkelse!, säger Karl Fredrik till Hänt.

Sörjer familjemedlemmen

Nu har tv-profilen låtit meddela att han och fästmannen sörjer en kär familjemedlem som hastig gått bort.

Det handlar om hunden Hamlet, som tittarna även fått lära känna i rutan, som lämnat jordelivet.

Det är med en stor sorg jag meddelar att vår fina hund Hamlet nu finns i hundhimlen! Hamlet, Du fattas oss! Imorse var du med oss i Plantis när vi jobbade, ikväll finns du inte längre bland oss. En familjemedlem har ryckts ifrån oss, på tok för tidigt på grund av en spridd tumör”, skriver Karl Fredrik på Instagram.

Karl Fredriks inlägg
Karl Fredriks inlägg på Instagram. Foto: Instagram

Vi kommer aldrig glömma dig, du kommer alltid vara saknad. Ni är många som fått följa Hamlets liv genom TV, tidningar och sociala medier. Hela din Eklaholms-familj sörjer dig! Du var den snällaste, finaste, gosigaste och mest omtänksamma hund och vän vår familj kunde ha! Jag som inte är uppväxt med hund, kunde inte ana vilka band och känslor man kan hysa för en hund, nu vet jag”, fortsätter han.

Hunden Hamlet, Karl Fredrik
Hunden Hamlet. Foto: Instagram

Karl Fredrik avslutar med ett löfte till sin fyrbenta vän.

Jag ska trösta din vapendragare, din bästa vän och ständiga följeslagare Petter! Hamlet, lova att ha kul i hundhimlen! Var den nyfikna, kloka och glada hund med aptit på livet, som som vi minns dig! Alltid älskad, med stor saknad men aldrig glömd, Hamlet!”, skriver han.

Vi förstår att det är riktigt jobbigt just nu för er. Det är alltid sorgligt och enormt tråkigt när någon nära försvinner.

Ta hand om er nu och försök minnas era fina tider tillsammans.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev